Nigerianeren fikk én kamp ekstra av klubben – i tillegg til de to kampene han fikk for sitt tredje gule- og deretter direkte røde kort – etter at han avgjorde bortekampen mot Fredrikstad. White ønsket ikke å kommentere saken selv, men hans agent, Atta Aneke, uttrykte at kantspilleren var forbannet over ikke å ha fått forklare seg for Strømmen-styret før avgjørelsen ble tatt.

Nå har White – som også hadde kontrakt neste sesong – og Strømmen bestemt seg for å skille lag.

– Vi er enige om en terminering av kontrakten. George vil ikke spille noen av de tre siste seriekampene i 1. divisjon, opplyser daglig leder Per Nygren.

Skværet opp

Han opplyser at White har muligheten til å trene med laget ut sesongen.

White har spilt andrelagskamper for klubben, også etter karanteneperioden, men på A-laget har han vist seg fram for siste gang.

– Utover det jeg nå har sagt, har jeg ingen kommentar til dette, sier Nygren.

White ønsker ikke å kommentere saken og henviser til agent Atta Aneke. Han forteller om et oppklaringsmøte med Strømmen denne uken.

– Det synes jeg gikk veldig bra. Vi skilles som venner, sier Aneke.

– Men hvis man har skværet opp hvorfor er det ikke mulig for White å fortsette i klubben?

– Han føler han ikke har den rette motivasjonen til å fortsette etter det som er skjedd. Derfor er jeg nå i gang med å se etter en ny klubb for ham. Foreløpig er det ingenting som er i nærheten av å være konkret.

Uten Halle

Strømmen reiser også til bortekampen mot Hønefoss søndag uten trener Gunnar Halle.

Han har fått fri til å følge U15-landslaget i en turnering i Portugal. Halle skal ta også ta over dette laget etter sesongslutt og slutter derfor i Strømmen.

Dermed er det hans etterfølger og nåværende assistent, Espen Olsen, som leder laget.