Vil ha «Crazy Kasey»

TILBAKE: Kasey Wehrman gikk foran med en herlig innstilling under hans sesonger i LSK-drakta. Nå skal han få de samme verdiene inn i Strømmen. Foto: Lisbeth Andresen

TILBAKE: Kasey Wehrman gikk foran med en herlig innstilling under hans sesonger i LSK-drakta. Nå skal han få de samme verdiene inn i Strømmen. Foto: Lisbeth Andresen Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

På Strømmen stadion håper man Kasey Wehrman (37) vil bidra med mange av de samme verdiene han sto for som spiller.

DEL

Australieren som var i LSK fra 2003 til 2007, ble i går klar som Espen Olsens assistent den kommende sesongen. I tillegg skal 37-åringen fungere som sportslig leder for klubbens yngre lag.

Etter at han la opp i 2012 har Wehrman trent et A-lag på nivå to, samt vært med rundt et aldersbestemt lag i Brisbane.

Nå håper trener Espen Olsen å se mye av det som kjennetegnet Wehrman på banen – en fighter av rang som også gikk under kallenavnet «Crazy Kasey» under tiden på Åråsen.

Sunt med en utenfra

– Det kan være litt dekkende for det jeg ønsker. For meg er det viktig at assistenten har erfaring fra norsk toppfotball. Det skal være tøft og høyt under taket. Man kommer langt med kriging i 1. divisjon, sier Olsen.

Han hevder Wehrman tidlig blinket seg ut som veldig interessant på en lang liste over kandidater til jobben. 37-åringen har norsk kone og skulle uansett flytte hit igjen.

– Jeg fikk et tips om at hun skulle til Norge. Navnet hans trigget meg. Jeg har spilt mot ham og husker ham som en skikkelig kriger. Jeg sparret litt med Gunnar Halle, som hadde ham i LSK. Samtidig er det greit å få en utenfra som ikke har vært i klubben.

Yngre-blomstring

Daglig leder Per Nygren er også opptatt av at man nå fra elitedeles side også forplikter seg for lagene under.

– Det er derfor vi går til skrittet å ansette ham på fulltid også. Vi har hatt en kjempesesong med flere av våre yngre lag. Det ønsker vi å bygge videre på. Kasey er også godt vant med å jobbe med yngre spillere fra de siste årene i Australia, sier han.

Vi lyktes ikke å komme i kontakt med Wehrman i går.

Se nyeste utgave av vårt sportsmagasin Bak Mål:

Artikkeltags