Gå til sidens hovedinnhold

Ukjente Kenneth styrer stjernene

Artikkelen er over 17 år gammel

Kenneth Olsen – hvem? 28-åringen er i alle fall mannen som skal føre det stjernespekkete mannskapet til Romerike Futsal mot suksess i årets sesong.

Og det er ikke hvilke som helst spillere som kapteinen styrer over. Men selv om landslagsmannen Thierry Dje Dje Danon og Ham-Kams Espen Olsen er i stallen, forteller Kenneth Olsen at alle spillerne har beina godt plantet på jorda.

– Her er det ingen stjernenykker. Dette er en disiplinert gjeng. Enkelt å være kaptein, fastslår 28-åringen.

Det var Olsen som dro i gang laget sammen med Glenn Dresterg for ett år siden.

– Det ballet fort på seg, og vi fikk mange gode spillere, forteller kapteinen.

Mer trening

I motsetning til mange av lagkameratene spiller han ikke aktivt utendørs.

– Men jeg har en fortid i Strømmen. Og har også vært innom KFUM og Lørenskog. I fjor var jeg i Frogner, men da var jeg skadet det meste av sesongen, forteller Kenneth Olsen.

Nå går han på idrettslinje i Bø i Telemark. Der trener han blant annet med Pors-spillere, så formen er det ingenting i veien med. Olsen & Co. planlegger i tillegg å øke treningsmengden med Romerike.

– Nå har vi trent én gang, men vi skal prøve å gå opp til to. Men vi kan så klart ikke forvente at spillere som Espen Olsen møter hver gang.

To seirer

I helga gikk eliteseriestarten av stabelen i Ekeberghallen i Oslo. Det skal spilles tre innledende runder med tre kamper hver gang, og de fem beste lagene går til sluttspillet der motstandere fra de andre eliteavdelingene i landet møtes.

Romerike startet med seier mot Bislett 3-1, men så ble det nederlag mot Teie med 0-3. I den siste kampen ble Kristiania slått 4-3, slik at Romerike åpnet med to av tre seirer.

– Egentlig ikke fornøyd. Vi gjorde om taktikken til den andre kampen, og det fikk vi svi for, sa Kenneth Olsen.