Gå til sidens hovedinnhold

Uheldige Unni

Artikkelen er over 19 år gammel

(Team Strømmen - Røa 0-5). Uflaks ved to anledninger og plutselig var kampen avgjort. Etterpå var Unni Holmen både irritert og skuffet.

- På 0-2-målet holdt jeg ballen med begge hendene og ble løpt ned. Det ødela hele kampen, mente Team Strømmens sisteskanse.
Røa nettet allerede etter 11 minutter og to minutter senere doblet Oslo-laget ledelsen på den omdiskuterte situasjonen. Kun sju minutter ut i andre omgang økte Røa ledelsen etter et frispark som Holmen feilberegnet. Ballen gikk over Strømmen-keeperen via stolpen og inn i nettet.
- Det er sånt som skjer, deppet Holmen.

Røa-kompleks
Uansett ble det nok et pinlig nederlag for Røa. Det begynner å bli en vane for strømlingene. På høsten i fjor leverte Team Strømmen en laber forestilling og sørget for at Røa fikk sin første trepoenger i toppserien noensinne. Lagene møtte hverandre i årets serieåpning og der var også Røa flere hakk for gode. I går ble det tap nummer tre på like mange forsøk.
Da er det grunn til å spørre Strømmen-trener Jan Aksel Opsahl Odden om det ligger et Røa-kompleks i luften...
- Det er nok mer våre egne komplekser. Vi er ikke i nærheten av der vi var tidligere i år. Vi prøvde å spille, men det ble for tamt og vi gjorde for mange feil, oppsummerte Opsahl Odden.

- Helt tragisk
Han mente derimot at resultatet ga et feil bilde av kampen.
- Jeg bryr meg ikke så mye om at det ble 0-5. Det var en forholdsvis jevn kamp. I første omgang hadde vi 3-4 store sjanser, mente Opsahl Odden.
Unni Holmen var skuffet over det laget presterte.
- Det var helt tragisk. Jeg vet ikke hva som skjer. Forferdelig å avslutte sånn før ferien, konstaterte Strømmen-keeperen.
PS! Lise Krokan Kverneng var oppsatt som dommer, men møtte merkelig nok ikke opp til kampen. Ingen fikk tak i Krokan Kverneng og det førte til at assistentdommer Tore Lia fra Fjellhamar måtte steppe inn som hoveddommer. Rælingens Stefan Maric ble kalt ned fra tribuneplass og tok over rollen som assistentdommer.