Eidsvold Turn - Kjelsås var lenge en sjansefattig og kjedelig kamp, men i det 88. minutt endret alt seg. Dommeren ga et meget billig straffespark til Turn, noe som gjorde Kjelsås-spillerne rasende. En utvisning og tre gule kort var fasiten etter bortelagets ville protester.

Bjørn Inge Rødfoss måtte vente lenge før han fikk tatt straffen, men holdt hodet kaldt og fintet ut Kjelsåskeeperen. Det var andre kampen på rad Rødfoss redder Turn etter en straffe i sluttminuttene.

- Jeg skjønner frustrasjonen til Kjelsås-spillerne, men alt i alt var det en fortjent seier, mente Turn-spissen Geir Frigård.

Strømmen fikk en tøff førsteomgang mot Pors på bortebane. I løpet av fem minutter midt i omgangen punkterte nærmest Pors kampen med tre raske scoringer.

Strømlingene ga allikevel ikke opp og kom sterkt tilbake i andreomgang. To reduseringer av Sigurd Dalen fra straffemerket i det 65. og 81. minutt ga nytt håp. Det ble knust minuttet før slutt da Sandro Occhipinti, med sitt tredje mål for dagen, fastsatte sluttresultatet til 4-2.

- Nok en gang slipper vi en for enkle mål, så den leksa må vi lære oss. Men vi jakter utligningen på slutten der, så vi får ta det positive med oss videre, sier Strømmen-trener Kjetil Rydje.

Ull/Kisa fikk en tung kamp i Tønsberg. Etter en sjansefattig førsteomgang kunne FK Tønsberg gå til pause med 1-0-ledelse etter scoring i det åttende minutt. I andreomgang lå kampen og vippet, men Kisa slet med å komme til de store sjansene, og på overtid rakk Tønsberg å score både 2-0 og 3-0.

Dermed ligger Ull/Kisa sist i andredivisjon avdeling 1 etter to strake tap.

RB-sporten fulgte kampene direkte her!

Sjekk alle fotballtabellene her!

PS! Hammerfest-Lørenskog skulle også vært spilt lørdag, men kampen er utsatt på grunn av værforholdene i nord.