Tung slutt på marerittmåneden

FRUSTRERT: LTH-trener Stian Bjermeland (midten) var forbannet etter hjemmetapet mot Bækkelaget. Her sammen med  Kristoffer Dekke (t.v.) og Nils Keller.

FRUSTRERT: LTH-trener Stian Bjermeland (midten) var forbannet etter hjemmetapet mot Bækkelaget. Her sammen med Kristoffer Dekke (t.v.) og Nils Keller. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

(Lillestrøm TH – Bækkelaget 18-22). Lillestrøm Topphåndball tapte den viktige bunnkampen mot Bækkelaget i sin siste kamp for året etter en grusom desember-måned.

DEL

– Dette var rett og slett søppeldårlig. 1. omgangen vår var helt på tryne, men vi fikk likevel heng etter pause og lå bare en scoring bak. Så florerte det med tekniske og personlige feil, dermed ble det vanskelig, oppsummerer trener Stian Bjermeland.

Og har helt rett.

Etter smellen mot Haslum sist var defensiven igjen bra og 22 baklengsmål bør i utgangspunktet holde til å vinne.

– Men vi sleit veldig i angrep, med masse feil. Rett og slett ikke bra nok, sier Marius Kleiven, som med sine fire scoringer ble kåret til LTHs beste spiller.

Tobiassen kan bli borte

Desember har vært vondt for romerikingene som har en skadeliste lang som et uvær. Viktige Bård Egil Tobiassen var tilbake lørdag, men han sliter fortsatt med en strekk og spilte stort sett bare forsvar.

– Denne kampen har vel vært litt lik mange andre denne sesongen. Vi står bra bakover, men scorer ikke framover. Jeg synes det ble for mye spill på kryss og tvers, uten noen ordentlig mening, sier Tobiassen.

Sørlendingen har vært utlånt fra Stabæk til LTH, og forsvinner i utgangspunktet tilbake dit nå når det er landslagspause.

– Jeg vet ikke helt om jeg spiller her også på nyåret, men vi skal ha en prat om noen dager så jeg har ikke helt tatt stilling til framtiden, sier han.

Kjærkommen kamppause

Sportslig leder Michael Strømberg håper de klarer å beholde Tobiassen ut sesongen.

– Vi skal ha en prat og håper vi får han med her videre. Utover det er det ikke ressurser til å hente noen nå i pausen, sier han.

Grundigligaen tar landslagspause fram til februar. Den perioden passer godt for LTH.

– Desember har vært en forferdelig måned for oss med skader og sykdom. Nå må vi få folk i trening igjen, for det at ting har blitt amputert med mange ute har preget spillet vårt. Derfor ville jeg blitt overrasket om vi vant denne, sier Stian Bjermeland etter Bækkelaget-kampen.

Lillestrøm ligger nå på nedrykksplass, men har kort vei oppover til sikker plass på tabellen.

Neste kamp er mot bunnkollega Stord 8. februar.

Artikkeltags