– Trengte et miljøskifte

KJENNER SEG IKKE IGJEN: Mato Grubisic mener Kai Holt bommer grovt i karakteristikken av ham.

KJENNER SEG IKKE IGJEN: Mato Grubisic mener Kai Holt bommer grovt i karakteristikken av ham.

Artikkelen er over 9 år gammel

Mato Grubisic synes det er leit at hans gamle trener går hardt ut mot klubbskiftet hans.

DEL

26-åringen mener Kai Holt argumenterer feil.

– Her er det nok mye følelser i sving. Det er en del ting i denne prosessen som har vært veldig rotete fra Skjettens side, uten at jeg ønsker å gå inn på det. Alle som kjenner meg vet jeg har sterke følelser for Skjetten. Avgjørelsen jeg tok var ene og alene for personlig utvikling, både på og utenfor banen. Jeg ble blant annet tilbudt jobb, og jeg trengte et miljøskifte.

Grubisic benekter at han har forsøkt å fiske Skjetten-spillere til Valdres.

– Når det gjelder Kenneth Andreassen, har jeg ikke gjort noe annet enn å svare på spørsmål fra Valdres. Han imponerte på prøvespill, derfor ville de ha ham. Det samme gjaldt Martin Rosenkilde. Når det gjelder Nickolas Sparby hadde jeg ingenting med Valdres' interesse å gjøre, sier han.

Heller ikke Kenneth Andreassen har dårlig samvittighet etter klubbskiftet.

– Jeg føler vi gutta har gjort jobben vår på banen i to år, mens klubben ikke har tatt stegene den burde ha gjort. Da blir det vanskelig å få motivasjon til å fortsette. Men det blir håpløst å si at jeg ikke har klubbfølelse. Jeg er veldig glad i Skjetten, de har hjulpet meg gjennom sykdommen min, men jeg har også spilt uten å få betalt siden 2001. Simon Mesfin avkrefter at han gikk til Sørumsand for pengenes skyld.

– Det er ikke snakk om mye penger. Sørumsand driver sunt. Det er alt jeg vil si om denne saken, sier han.

Trioen håper moderklubben vil reise seg.

– Vi ønsker Skjetten alt godt i 2009. Vi både håper og tror utviklingen bare vil gå én vei framover – og det er oppover.

Det har ikke lyktes RB å få kommentar fra Nickolas Sparby.

Artikkeltags