– Har aldri vært med på maken på dette nivået. En vanvittig morsom kamp å få være med på, sier Andreas Moen.

Lørenskog-spissen var hovedarkitekten bak Frigg-massakren. Han scoret ett fantastisk mål – en kopi av Hernan Crespos lobbscoring fra mesterligafinalen.

Men enda viktigere var det at Moen sto bak seks av de andre scoringene. Dessverre for spissen er det ikke mulig å få mer enn tre stjerner på RB-børsen. Han kunne sprengt børsen i går.

Ren overkjøring

Men han var ikke alene om å fortjene ros i går. Lørenskog overkjørte Frigg på en måte man sjelden ser i 2. divisjon.

To tidlige scoringer ga et aggressivt Lørenskog roen i førsteomgang. Men det var først etter pause det tok av. To mål på omgangens to første minutter, ble fulgt opp av ytterligere seks scoringer før dommeren blåste av.

Det var total overkjøring av et Frigg-lag som lå to poeng bak Lørenskog før kampen i går.

Men ifølge trener Thomas Berntsen spilte laget hans like bra mot Molde forrige mandag. Forskjellen var uttellingen.

– Vi skapte store sjanser også mot Molde 2, men da møtte vi spillere fra Tippeligaen. De ga oss mindre tid når vi skulle avslutte. Den siste uka har vi snakket mye om hvor viktig det er å avslutte raskt, og i dag viste gutta at de kan det, sier Berntsen.

Enorm uttelling

Lørenskog-treneren har ganske rett i sammenlikningen med Molde-kampen for en uke siden. Da skapte laget 13 sjanser, men klarte bare å score ett mål på straffe.

I går telte vi til 15 målsjanser. Romerikslaget utnyttet 10 av dem. Selv om tre av de største ble misbrukt, var uttellingen enorm.

– Det betyr utrolig mye å score mål. Dette gir oss en enorm selvtillit foran toppkampen mot Oslo Øst. Den kampen må vi bare vinne, sier Moen

Det blir en spesiell kamp for ham – senest i fjor var han utleid til klubben.

– Jeg kjenner nesten alle spillerne der, forteller Moen.

Engh på offensiven

Stian Kristoffersen og Fredrik Dahm scoret tre ganger hver i går. For Dahm betydde det mye. Han hadde ikke scoret siden serieåpningen mot Brumunddal.

– Det er ikke til å unngå at du tenker på det når det går mange kamper uten mål. Derfor var det deilig å lykkes slik i denne kampen. Forhåpentlig går det ikke like lenge til neste gang jeg scorer, sier Dahm.

Lørenskogingen Anders Engh bidro også sterkt til Lørenskog-festen med to mål.

Han ble flyttet fram i lagets offensive midtbanerolle fordi Erik Løland er skadet – og svarte med to mål og en assist.

– Det er i den rollen jeg liker best å spille. Den passer meg glimrende, sier Engh.

I går leverte han en god søknad for flere sjanser.

PS! Ikke hverdagskost med så store seirer i 2. divisjon. Heller ikke for Lørenskog, men så sent som i fjor høst vant 9-1 – i hjemmekampen mot Elverum.