– Nei, det er ikke klart. Vi tenker fortsatt og har ikke bestemt oss ennå, sier Petter Myhre til Romerikes Blad fredag, etter den nest siste økta før seriestarten.

Strømlingene har nemlig hatt problemer med å komponere en midtbanefirer som har fungert tilfredsstillende sentralt i oppkjøringen.

Skadetrøbbel

Hassane Dosso fra LSK ble hentet inn på lån for å ta styringen i lagdelen, men ivorianeren er ute i noen uker ennå.

– Men vi har stor bredde i stallen. Vi kommer uansett til å ha en veldig slagkraftig midtbane på banen mandag, sier trener Myhre.

I den bakre fireren er heller ikke ting helt som de skal. Henrik Nordnes trente for første gang etter sykdomsproblemer fredag. Han er garantert ikke i troppen. Der er heller ikke Francois Yabre siden papirene ikke er i orden hos utlendingsmyndighetene. Dermed ser det ut til at Shkodran Rexhaj kaprer plassen ved siden av Frode Bjørnevik i midtforsvaret.

– Shkodran har den beste pasningsfoten.av alle som kan spille midtstoppere hos oss. I tillegg er han huritg, så det er jeg ikke bekymret for, sier treneren.

LES OGSÅ: Spadetak for seriestart

God start

Forventningene er store i Strømmen-leiren etter comebacket i landets nest øverste serie. Premieremotstander Tromsdalen skremmer heller ikke vannet av de grå-røde.

– Tromsdalen skal vi slå, sier midtstopper og kaptein Frode Bjørnevik skråsikker.

Sammen med eidsvollingen Tom Kristoffersen har Kløfta-karen opplevd to nedrykk på rad i HamKam. Han er lite lysten på det tredje.

– Det skal ikke skje. Vi er gode nok til å slå alle, og vi kan også tape for alle lagene i serien. Det handler om å holde et høyt nivå over tid. Samtidig er det alltid vitkig for nyopprykkede lag å få en god start. Men skulle vi tape mot Tromsdalen, er det fortsatt 29 kamper igjen, sier han.