Skedsmo kjemper med ryggen mot veggen i 2. divisjon, og er nødt til å ta mange poeng i høst om de skal klare å berge plassen på nivå tre.

Mot topplaget Levanger burde laget hvert fall tatt ett, men til tross for at Svein Pettersens mannskap var det førende laget i store deler av kampen, var det trønderne som gikk av banen med tre poeng.

Da første omgang var halvspilt stanget Vegard Voll – mot spillets gang – det som skulle bli kampens eneste mål. På en corner fikk han gå uhindret opp og hadde få problemer med å overliste Martin Bjørkeng i Skedsmo-buret.

Vi fulgte kampen LIVE her!

Straffebom

Hvittrøyene kunne imidlertid fått en drømmestart på kampen. Allerede før ti minutter var spilt fikk Skedsmo straffespark etter at Sivert Dæhlie ble lagt i bakken av gjestenes keeper.

Kim Brenna klarte ikke å finne veien til nettmaskene fra elleve meter. Den utleide Ull/Kisa-spilleren skøyt i tverrliggeren, og ingen av Skedsmos spillere klarte å komme på returen.

I stedet var det altså Levanger som tok ledelsen, og på tross av spillemessig overtak og seier i sjansestatistikken klarte aldri Skedsmo å komme tilbake.

Dermed ligger fortsatt Skedsmo godt plassert under streken med sine 18 poeng. Opp til Eidsvold Turn på trygg plass er det seks poeng.