Fire serierunder før slutt ligger Oslo Øst seks poeng foran på tabellen, og samme avstand er det trolig opp til Raufoss etter at opplendingene har spilt mot Brumunddal i dag.

Riktignok vil ingen i Lørenskog-leiren innrømme at opprykket er tapt. Der tror man fortsatt det er mulig å knipe førsteplassen i avdelingen.

– Opprykket er ikke kjørt. Vi kan ikke gi opp enda, mener kaptein Jørgen Isnes.

– Det er fortsatt fire kamper igjen, så vi skal jobbe knallhardt videre. Håper vi i hvert fall kan legge litt press på de andre lagene, sier trener Tommy Berntsen.

Markeringsglipp

I går hadde Lørenskog-treneren lite grunn til å være fornøyd med laget. Det var nemlig ingen tvil om at kampen på Lambertseter fikk rett vinner.

Riktignok hadde gjestene også noen feite sjanser, men totalt sett var hjemmelaget noen hakk bedre.

– I utgangspunktet hadde vi vært misfornøyde med ett poeng her. Derfor er det klart dette er skuffende, depper Jørgen Isnes.

Kapteinen fikk se Oslo Øst utnytte en glipp bak hos Lørenskog med bare fem minutter igjen å spille. Og Isnes likte dårlig måten scoringen kom på.

– Det var et lurt trekk av dem. Vi slapp imidlertid spillerne deres, og sånt skal ikke skje.

Lars Jørgen Myhrvold hadde ryddet godt unna i Lørenskog-buret inntil den avgjørende scoringen kom. Da var imidlertid målvakten nødt til å kapitulere.

– En markeringssvikt, der jeg ikke føler jeg kan ta noe skyld. Dette var uansett en kamp vi burde vunnet, men det er små marginer, understreker Myhrvold.

Håper på Oslo Øst

Lørenskog har ikke akkurat vært vant med å tape den seneste tiden. Faktisk var tapet lagets første på tre måneder.

– Men Oslo Øst var bedre enn oss i denne kampen, innrømmer Thomas Berntsen.

Han håper nå Oslo-laget spiller i 1. divisjon neste år – om ikke da Lørenskog klarer opprykket.

– Jeg er Oslo-gutt, så da håper jeg selvfølgelig på dem. I tillegg er det en del ting i klubbene som er likt. Blant annet opererer vi vel omtrent med samme budsjett, sier Berntsen.