– Surr, sier Strømmen-trener Kjetil Rydje etter åpningstapet.

Strømmen-benken sto klar til å juble over en drømmestart på 2. divisjonsoppholdet to minutter før pause, men Tønsberg-keeper Per Stensrud reddet straffesparket fra Sigurd Dalen.

Et drøyt minutt senere rotet lagkameratene det til i andre enden av banen.

– Vi må bli mer kyniske foran målene. Sånt surr som vi holdt på med i dag holder ikke, sier trener Rydje.

André Flesvik og Bent Brattbakken så ut til å ha kontroll, men begge tapte duellen med Tønsberg-spissen Kristian Ree-Berge utenfor 16-meteren. Han dyttet ballen videre til Christian Østli som kunne trille den videre inn i det tomme buret.

– Bent ropte keeper så jeg forsøkte å stenge av spissen. Siden vi kom ganske nær Bent tror jeg han trakk seg litt. Så ble alt halvveis fra oss begge. Jeg burde kanskje klarert og Bent burde kanskje blitt stående på streken, mener Flesvik.

– Skal ikke ut

Trener Rydje hadde allerede sett Fredrik Mosengen brenne en enorm sjanse og Dalens straffemiss da gjestene tok ledelsen på gavepakken fra Strømmen-gutta.

– Bent skal ikke ut så lenge det er en duell. Vi kunne ledet 1-0, og kanskje 2-0, til pause, men kom under. Det var litt betegnende for kampen. FK Tønsberg hadde matchvinnertyper i begge ender. Det hadde ikke vi i dag, oppsummerer Strømmen-treneren etter comebacket i 2. divisjon.

Med to scoringer i andre omgangs første 15 minutter punkterte gjestene kampen. Det eneste som varmet strømlingene etter hvilen var innbytter Nahom Debesays redusering nesten fire minutter på overtid.

– Tungt

En av dem som tok tapet tyngst var Sigurd Dalen. Kapteinen hadde scoret på ni straffespark på rad før missen kom i seriepremieren.

– Ekstra typisk at de scoret like etter bommen, sukker Dalen.

– Det kunne kanskje gått annerledes om jeg hadde scoret, men om det ville betydd noe for totalresultatet er vanskelig å si, sier han.

Per Stensruds enhåndsredning så imponerende ut fra tribuneplass, men Dalen var langt fra fornøyd med sitt forsøk fra 11-meteren.

– Jeg skjøt hardt i hjørnet slik jeg pleier, men keeperen gikk tidlig. Hadde jeg ventet litt kunne jeg trillet ballen i mål. Det må jeg ta lærdom av.