Stuntreporter John Carew i Tour de Ski

ohn Carew er leid inn som stunt reporter for nystartede sporten.com. Han er på sitt første langrennsløp, prologen i sprint i den 3. etappen i Tour de Ski i Val Müstair i Sveits tirsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

ohn Carew er leid inn som stunt reporter for nystartede sporten.com. Han er på sitt første langrennsløp, prologen i sprint i den 3. etappen i Tour de Ski i Val Müstair i Sveits tirsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Tirsdag ble Tour de Ski-sirkuset ytterligere oppfrisket da den tidligere fotballproffen John Carew dukket opp på arenaen som stuntreporter for det nystartede nettstedet sporten.com.

DEL

– Dette er mitt første skirenn noen gang. Planen er å være med helt ut til Val di Fiemme. Det er veldig hyggelig å få oppleve idretten på nært hold. Jeg trodde for eksempel at Dario Cologna var en stor kar, men TV-bildene lyver tydeligvis. Langrenn er en fin TV-idrett, men det er artig å få oppleve det på nært hold også, sier Carew til NTB.

– Hva blir din jobb?

– Min jobb er å lage seriøs journalistikk, men som også er moro og med glimt i øyet, sier den tidligere landslagsspilleren som nå har lagt den aktive karrieren bak seg.

Nettstedet eies blant annet av den tidligere manageren til Petter Northug, Lars Gilleberg. Bjørge Stensbøl, Live Grete Skjelbred Poiree, Ole Hustad, Trond Rieber Knudsen og Steffen Aagedal er blant de øvrige eierne.

– Vårt mål er å lage et helblods produkt som også skal dekke idretter som sliter med å få spalteplass i andre medier, sier Gilleberg til NTB.

Artikkeltags