Skedsmo sin første sesong i Oddsenligaen avdeling 4 har ikke helt blitt som de ønsket før sesongen. Laget har vært maks uheldige med skader og sliter med å dra inn full pott i kampene de spiller.

Lørdagens oppgjør mot Mo bedret ikke hvittrøyenes tabellsituasjon i deres debuttsesong i 2.divisjon.

Men det var hjemmelaget som startet kampen best. Når kampuret på Skedsmo stadion viste kun fem minutter spilt, hadde laget allerede skaffet seg tre store målsjanser. Men verken leiesoldatene Sivert Dæhlie, Kim Brenna eller midtbanespilleren Robert Krolikowski klarte å forvalte ballen i mål.

Typisk

Skedsmo-trener Svein Pettersen mener det er typisk at laget hans ikke klarer å sette sine store målsjanser.

– Nå som vi ligger i den situasjonen som vi er på tabellen, så er det ikke unormalt at det setter seg i hodet til spillerne når vi misser så store sjanser, oppsumerer Pettersen.

En som viste at han vet hvor målet stod, var kampens beste spiller, Andreas Sletvold. Kantspilleren fant nettmaskene først etter 37. minutter og andre gang etter 79 minutter, noe som også ble spikern i kista for gjestene fra Mo i Rana.

Kritisk

Tabellen er noe alle kan lese. Alle kan også se at Skedsmo henger i en tynn trå når laget har sju kamper igjen å spille.

Skedsmo-trener Svein Pettersen er også klar over situasjonen.

– Alle kan lese tabellen, og det ser man at gutta gjør også. Vi sliter med den mentale biten av spillet. Nå er vui bare nødt til å jobbe enda hardere framover for å bedre og snu trenden, avslutter Svein Pettersen.

Neste helg gjester Skedsmo det eneste laget som ligger under dem på tabellen, Senja. Våroppgjøret mellom disse to lagene endte med 0-3-seier til nordlendningene.