Skikkelig smell mot Vålerenga

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

(Vålerenga – Lørenskog 5-1). Lørenskog tapte stygt mot Vålerenga på Jordal Amfi.

DEL

– Vi var ikke der vi skal være i det hele tatt. Vålerenga er tøffe her med mye folk på tribunen, men vi kan ikke være bekjent av måten tapet kom på, sier Lørenskog-trener Kenneth Larsen.

I det som ikke var langt fra et fullstappet Jordal tok vertene umiddelbart tak da Oslo-lagets importrekke sørget for ledelse sju minutter ut i første periode.

Brian Ihnacak overlistet Tyler Plante i Lørenskog-målet, men selv om det ikke ble flere scoringer i 1. periode, rant det på skikkelig for Lørenskog utover i de to kommende periodene.

Plante ute

Vålerenga var langt mer aggresive enn Lørenskog og allerede etter tre minutter og 40 sekunder av den 2. perioden doblet Daniel Sørvik ledelsen.

Med sju minutter igjen av perioden måtte keeper Plante bytte da han fikk en skøyte over hånda.

Erstatter Joachim Svendsen ble umiddelbart varm, men etter flere gode redninger forlot han korthjørnet sitt og Mathias Trygg satte inn 3-0 etter 15 minutter.

– Han er en av de få som får godkjent. Hadde det ikke vært for han kunne dette blitt enda styggere, poengterer Kenneth Larsen.

Tok aldri halmstrået

David Laliberte reduserte snaue fem minutter ut i den siste perioden, og da Vålerengas Morten Ask ble utvist i scoringssituasjonen kunne det blitt spennende.

Det ble det aldri, for da man ikke utnyttet overtallsperioden, dro man på seg utvisninger like etterpå.

Hjemmelaget scoret 4-1 med to mann mer på isen ved Francois Fortier, og samme mann sørget for 5-1 like etterpå.

– Selvsagt kunne det ha snudd der, men da vi ikke utnyttet overtallet og dro på oss masse dumme utvisninger etterpå ødela vi for oss selv, sier kaptein Lars Erik Spets.

Må reise seg tirsdag

Allerede tirsdag bør Lørenskog reise seg når tabelljumbo Kongsvinger Knights kommer til Lørenskog ishall.

– Men ingen kamper i denne ligaen vinner man gratis, advarer svenske Peter Messa.

Han var tilbake på isen etter to måneder ute, grunnet en muskelavrivning i lysken.

– Tidvis var vi litt i villrede og for min egen del kjenner jeg at timingen i spillet og duellene fortsatt mangler litt, sier han etter tilbakekomsten.

Den totale skuddstatistikken på 48-26 i favør Vålerenga sier også sitt.

Artikkeltags