Skal hente forsterkninger

GLEDESRUS: Skjetten-gutta sang og feiret i går kveld etter at de hadde sikret opprykket. BEGGE FOTO: MARTIN HOLTERHUSET

GLEDESRUS: Skjetten-gutta sang og feiret i går kveld etter at de hadde sikret opprykket. BEGGE FOTO: MARTIN HOLTERHUSET

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

(Skjetten – Grüner 8-0). I går feiret Skjetten opprykk. Nå starter forberedelsene fram mot det vanskelige første året i en langt tøffere divisjon.

DEL

Det var aldri tvil om at Skjetten skulle rykke opp. Etter bortekampen uttalte trener Roar Øien at det måtte snø oppover for at opprykket ikke skulle sikres, så ble heller ikke tilfellet.

Oslo-laget ble nok en gang feid av banen, og de grønne ga seg ikke før de hadde scoret hele åtte ganger. Sammenlagt ble det smått utrolige 14-0 (!). Et resultat flere vil sperre øynene opp for.

– Jeg er rørt av det vi har prestert denne sesongen, sier Mato Grubisic.

Skal hente forsterkninger

Trenerduoen Roar Øien og Kai Holts kontrakter går ut etter denne sesongen, men allerede i neste uke skal suksesstrenerne i forhandlinger. Holt forteller at han regner med at de og klubben kommer fram til en løsning. Etter tre år ved roret ble det suksess i siste forsøk for trenerteamet.

– Vi har jobbet steinhardt for dette i tre år. Det ligger mye hardt arbeid bak dette. Da er utrolig deilig å lykkes, smiler Holt.

Men Skjetten skal bruke vinteren godt, og har planer om å hente flere nye spillere i løpet av overgangsvinduet. Men noen ekstrem utskiftning er det ikke snakk om.

– Vi skal beholde alle de etablerte spillerne, og så må vi selvsagt få inn nye spillere. Jeg tror det kan bli veldig bra neste år, forteller treneren.

– Har dere noen navn på blokka?

– Nei, faktisk ikke. Vi har tatt det med ro, og først nå skal vi diskutere hvem vi kan hente foran neste sesong. Jeg tror ikke det blir noe problem å få noen hit, sier Holt.

– Blir tøft

Holt har gjort seg opp noen tanker om neste år og spill i 2. divisjon. Målet er å etablere seg på landets tredje øverste nivå, og han tror neste år blir en kamp mot nedrykk. Han mener det gjelder å være ydmyk ovenfor de utfordringene som Skjetten nå møter. Samtidig har han god tro på at de skal sparke godt ifra seg.

– Vi skal ikke bli noen kasteball, mener Holt.

Årets toppscorer i 3. divisjon, Mato Grubisic, har spilt på nivået før og vet hva som møter klubben. Også han ønsker seg flere nye spillere, men vil ikke nevne navn. For etter mange år i forskjellige klubber rundt omkring på Romerike har han stiftet noen bekjentskaper.

– Jeg har drevet litt lobbyvirksomhet i løpet av sesongen, gliser han, før han forsvinner i garderoben for å feire opprykket med medspillerne.

Artikkeltags