Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk denne perlen!

Artikkelen er over 8 år gammel

Armin Sisteks scoring er en god kandidat til rundens mål. Sjekk målet og stem fram din favoritt!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) og A-pressens lokalaviser kårer rundens mål for samtlige eliteserierunder denne sesongen.

Etter halvspilt eliteserie, har vi nå fått 15 sterke kandidater til kåringen av årets mål til høsten. Den 16. serierunden er langt fra den beste om man tenker på antall kremmerhus, men noen kandidater har vi funnet fram også denne gang.

Sjekk ut de fem kandidatene, og stem fram din favoritt!

Jokeren denne gang er nok målet til Armin Sistek. Strømmen-spilleren fikk drømmetreff fra langt hold, noe han sa seg enig i til Romerikes Blad etter kampen.

– Jeg traff godt, sa spissen etter kampen.

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist runde var det Rodolph Austins knallharde skudd som gikk av med seieren. Målet hans kan du se her!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene (klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet).

Avstemningen avsluttes torsdag klokken 12.00!

Kandidat 1: Torgeir Børven. Odd Grenland tok endelig en ny trepoenger på hjemmebane. Torgeir Børven viste hva som bor i ham, og sendte ballen i nettet på hel volley etter et perfekt innlegg fra Mattias Andersson. Har du sansen for presise volleyer, stemmer du på denne!

Kandidat 2: Solomon Owello. Start har stø kurs mot opprykk til eliteserien igjen. Hos lillebroren i Tromsø slet laget med å ta med seg tre poeng, men et pangskudd fra Owello sørget for tre svært kjærkomne poeng for Mons Ivar Mjeldes mannskap. Liker du knallharde markkrypere stemmer du fram denne!

Kandidat 3: Fredrik Brustad. Stabæk sliter tungt, men Fredrik Brustad har hatt en fin sesong for bæringene. Denne gang ble han nydelig frispilt før han sendte kula iskaldt forbi Lars Hirschfeld. Har du sansen for nydelig framspill og iskalde avslutninger, stemmer du på Brustad.

Kandidat 4: Petter Vaagan Moen. Lillestrøm ser endelig ut til å plukke viktige poeng igjen. På Lerkendal spilte de en solid førsteomgang og ledet fortjent til pause. Scoringen til Vaagan Moen var det også klasse over. Har du sansen for årvåkent blikk og perfekt koordinasjon, stemmer du på Vaagan Moen.

Kandidat 5: Armin Sistek. Strømmen er langt fra den mest profilerte klubben i våre to øverste divisjoner, men de har noen spennende spillere. Sistek viste klasse da han på vakkert vis sendte lærkula oppe i vinkelen mot Ull/Kisa i lokaloppgjøret på Romerike. Vi beklager dårlige bilder fra målet, men utførelsen er magisk. Har du sansen for slike avslutninger, bør du bruke avstemningsboksen til høyre og stemme på kandidat 5.

Disse har vunnet de 15 første rundene:

Runde 15: Austin med rundens mål!

Runde 14: LSK-spiller til topps!

Runde 13: Overlegen Shindika

Runde 12: Stjernetreffet til Bolseth til topps

Runde 11: Nisjas akrobatikk vant

Runde 10: Knarviks vinkeltreff vant

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

På slutten av sesongen vil vi kåre det som vil bli årets mål.

(ANB)