Overbevisende start

GOD: Ida Elise Enget scoret det første målet da Team Strømmen vant serieåpningen. FOTO KJELL INGE SØREIDE

GOD: Ida Elise Enget scoret det første målet da Team Strømmen vant serieåpningen. FOTO KJELL INGE SØREIDE

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Det meste fungerte perfekt under Team Strømmens serieåpning. Ida Elise Enget og Nasra Abdullah scoret hvert sitt mål da Amazon Grimstad ble slått 2-0.

DEL

Til tross for elendige baneforhold vartet Team Strømmen opp med mye bra spill og skapte en drøss av sjanser på Fevik Stadion.

Allerede etter et kvarter var Ida Elise Enget på farten og sendte Strømmen-jentene i føringen. En lang pasning fra Stine Berger sendte ungjenta fri og foran mål gjorde hun ingen feil.

Etter scoringen fortsatte bortelaget å dominere banespillet og bakover på banen var de så solide at Amazon Grimstad aldri var i nærheten av å true keeper Ingrid Bruserud i Strømmen-målet.

I det 64. minutt økte de ledelsen. Ida Elise Enget skapte nok en gang hodebry for Grimstad-forsvaret og fikk fyrt av et skudd som var såpass bra at keeper måtte gi retur. Den dukket Nasra Abdullah opp og satte enkelt i mål.

Da var kampen avgjort.

– Følte vi hadde grei kontroll hele kampen, men før det ble 2-0 var det en viss spenning, sier banens beste Ida Elise Enget.

Team Strømmen ble også mest sannsynlig snytt for et straffespark rett før pause, da Miriam Mumtaz ble lagt ned i bakken innen for 16-meteren.

Etter 2-0 kontrollerte bortelaget kampen og de var nærmere 3-0 enn det Amazon Grimstad var redusering.

Les alt om kvinnefotball her!

Her kan du se alle fotballtabellene!

Artikkeltags