Sjekk tabellen i 2. divisjon her!

Strømmen startet sesongen med seier over Start 2 (2-1), Lillestrøm 2 (2-1), og Mandalskameratene (3-1), og ledet serien før møtet med Fløy i går. Fløy var nummer to, og vasket blant annet banen med Lillestrøm 2 i forrige runde og vant 5-1.

Fløy er også tippet som en av de store favorittene til å rykke opp fra 2. divisjon.

Det brydde Strømmen seg fint lite om i går.

De vant 3-0 etter scoringer av Trond Haugstad, Jonas Rygg og et selvmål av gjestene fra Flekkerøy. Strømlingene brente i tillegg et straffespark på stillingen 1-0.

Vi fulgte kampene live her!

Kjempefornøyd trener

Etter kampen var det en veldig fornøyd Thomas Berntsen som møtte Romerikes Blad.

– Jeg er kjempefornøyd med prestasjonen. Vi skapte mye sjanser selv, og slapp Fløy lite til bakover. Spillet vi leverte mellom scoringene var tidvis også mye bra. Jeg tror publikum koste seg, sier Thomas Berntsen.

Strømmen vant fullt fortjent over Fløy, og Berntsen måtte lete for å finne noen negativt ved kampen.

– Det var en periode rett etter 1-0, og en periode i starten av 2. omgang der vi ikke var helt med. Men da er jeg streng med oss selv. Alt i alt gjorde vi en kjempesolid prestasjon, sier Strømmen-treneren.

Les mer om Strømmen her!

– Vil ta oss

Etter to tunge år med ryggen mot veggen hele veien, opplever både spillere, trenere og publikum en ny vår på Strømmen stadion.

– Spillerne fortjener å få en god start etter det de har opplevd de siste årene. Vi koser oss nå, men allerede mandag må vi legge dette bak oss, og konsentrere oss om en tøff cupkamp mot Korsvoll neste helg.

Er det noen fare for at spillerne nå vil slappe litt av?

– Det blir min og Petters jobb å klare å nullstille dem. Vi skal legge forholdene til rette, og det har gått bra til nå. Det blir også en ny situasjon framover, for nå vil de andre lagene ta oss, siden vi leder. Det kommer vi til å merke. Man må også huske på at det bare er spilt fire runder. Vi trenger mer enn en god start; du kommer ikke langt med 12 poeng, sier Berntsen.

Historie i veggene

Thomas Melby har lang fartstid i den grå og røde drakta til Strømmen. Han er også kaptein på årets lag.

– Det er veldig veldig moro i Strømmen nå. Vi spillerne trives og har det godt. At det begynner å komme en del folk på stadion er moro. Det hjelper oss spillere, sier Melby.

Det er nå over 20 år siden Strømmen sist spilte på øverste nivå i Norge. Fortsetter laget å spille som nå, vil det nok snart bli snakket om gammel storhet på Strømmen.

– Strømmen har en historie, og den sitter i veggene på stadion. Jeg tror publikum er fornøyd med det de ser for tida, og hadde det vært et par grader mer, tror jeg vi hadde fått enda flere på tribunen, sier Strømmen-kapteinen.

Heller ikke Melby tror at suksessen i åpningen vil gå til hodet på spillerne.

– Vi skal suge på denne karamellen fram til mandag, men vi må ta en kamp av gangen. Vi har to trenere som får oss kjapt ned på jorda. Vi gutta er også flinke til å holde hverandre nede, så det er ingen fare for at noen kommer til å ta av.