Nå gjør han som Bjørndalen

Thomas Alsgaard i førersetet i sin nye Hymer B-SL 878.

Thomas Alsgaard i førersetet i sin nye Hymer B-SL 878.

Artikkelen er over 4 år gammel

Med en bobil til 1,7 millioner skal han komme tilbake i langrennstoppen.

DEL

Nannestad-mannen og medaljegrossist Thomas Alsgaard gir seg ikke. Nå håper han at å gjøre som Ole Einar Bjørndalen vil få han tilbake i langrennstoppen og topplasseringer i sesongens langløp.

Men en bobil håper han å optimalisere treningen.

– Ole Einar Bjørndalen har geniforklart bobilbruken i forhold til trening. Hans erfaringer gjorde meg svært nysgjerrig på å teste ut et slikt opplegg, forteller Thomas Alsgaard i en pressemelding.

Verdens beste

Alsgaard la opprinnelig opp skikarrieren i 2003, men har de siste årene igjen begynt å satse. I dag er han både utøver, frontfigur og eier av privatlaget Team Leasplan Go. Siden comebacket har romerikingen vært plaget av sykdom og overbelastning, dermed har ikke ambisjonene blitt helt innfridd.

I høst tok langrennsløperen lappen for å kunne kjøre stor bil og før sesongåpningen i Beitostølen fikk han overlevert luksusbobilen.

INSTAGRAM: Lørdag morgen la Alsgaard ut dette bildet på Instagram.

Familien på tur

– Med bobilen kan jeg oppsøke de beste forholdene og ha både overnatting, mat og alt utstyr på hjul. Bobilen betyr også at familien kan være med meg på treningsturer, forteller Thomas som fortsatt har en ambisjon om å vinne Vasaloppet - og konkurrere til han blir 50 om alt går som planlagt.

Lørdag har han også lagt ut et bilde av familien inne i bobilen.

Artikkeltags