– Nå er laget komplett

KAN GLISE: Sportssjef Atle Olsen mener LIK-laget nå er i boks.

KAN GLISE: Sportssjef Atle Olsen mener LIK-laget nå er i boks. Foto:

Med to nye kanadiske signeringer, samt forlengelse med kraftløperen Martin Laumann Ylven, mener sportssjef Atle Olsen at Lørenskog allerede nå har en tropp som kan kjempe om titler.

DEL

Supertilbud: 5 kr for alt innhold på nett i 5 uker

Tirsdag ble backen Wes Cunningham og senteren Wacey Rabbit klare for klubben.

– Cunningham har vært en poengmaskin i East Coast Hockey League, er en ledertype som produserer veldig bra i overtall. Det er akkurat en slik type back vi har lett etter. Det er ikke første gang vi har forsøkt å få ham til Lørenskog, sier sportssjef Atle Olsen.

Den andre nykommeren, Wacey Rabbit, er anbefalt av både tidligere keeper Dov Grumet Morris og Lørenskogs poengkonge James Sixsmith.

– Han er en liten, veldig skøyterask senter, sterk i dropper og veldig god i undertall. I tillegg sier både Dov og James at han er en veldig fin fyr, sier Olsen.

Forrige sesong spilte Rabbit sammen med Grumet Morris i San Antonia Rampage i AHL.

I tillegg kan Olsen glede seg over at også Martin Laumann Ylven har signert ny kontrakt med klubben. En av lagets få lokale spillere kom tilbake etter et proffeventyr i Sverige i januar og fikk ikke tilbudet han ventet på i utlandet igjen.

– Med disse tre på plass er laget vårt mer eller mindre komplett. I utgangspunktet kommer vi ikke til å hente flere før seriestart. Det ser bra ut på treningene. Flere av ungutta puster de mer etablerte i nakken, sier Olsen.

Av spillere som var med forrige sesong, jobber sportssjefen med å forlenge med Espen Olsen Lie, mens Lasse Fjeldstad er på vei tilbake fra skulderskaden som gjorde at hele forrige sesong gikk i vasken.

Artikkeltags