Forsvarsspilleren med fortid i både LSK og Ull/Kisa signerte i går en ettårskontrakt med den siste av de tre klubbene på Romerike som har vært i toppfotballen på herresiden de siste sesongene.

– Nå er jeg vel den største klubbhora på Romerike. For nå er Strømmen drømmen, gliser 32-åringen.

Andresen selv sier han ikke har hatt noen hatforhold til gråtrøyene, verken som Lillestrøm- eller Ull/Kisa-spiller.

– Jeg tror rivaliseringen mellom disse klubbene først og fremst er blant den eldre garde. Jeg tenkte i alle fall ikke på det da jeg bestemte meg

I full jobb

Til tross for at han var sterkt ønsket med videre i Ull/Kisa, forteller Andresen at valget ikke var spesielt vanskelig.

– Nei, for meg var det ønsket om å spille på høyest mulig nivå som avgjorde. Men for all del. Det var fryktelig vondt at vi rykket ned. Det irriterer meg ennå.

Andresen er åpen på at han går ned lønnsmessig etter overgangen, men den nye avtalen har en oppside som fort kan gi ham en helt ny hverdag. For med unntak av et halvt år som tømrer, har 32-åringen kun fokusert på fotballen etter skolegangen var ferdig.

– Totalen blir jo bedre, selv om jeg tjener mindre på fotballen. Nå skal jeg jobbe fulltid på et lager. Det blir en helt ny opplevelse for meg, men jeg ser fram mot det. Jeg er nødt til å komme meg inn i det normale arbeidslivet, men det kan hende jeg kommer til å være sliten når jeg kommer hjem fra jobb og trening.

I Strømmen blir han også gjenforent med Kasey Wehrman fra tiden på Åråsen.

– Jeg trente Pål Steffen da vi spilte i LSK også, spøker assistenttreneren.

Andresen gleder seg til å jobbe med sin gamle lagkamerat.

– Kasey er temperamentsfull, men alltid med glimtet i øyet. Her tror jeg Strømmen har funnet en veldig god mann.

Achrifi klar

Trolig like viktig for strømlingene: Mustapha Achrifi skrev mandag under en ny kontrakt med klubben. Han hadde tilbud fra 1. divisjon, men valgte å bli.

– Jeg ville vente og se om det kom noen tilbud fra høyere nivå. I tillegg tok det litt tid å bli enige. Men dette blir spennende. Med så mange på plass tidlig, tror jeg vårsesongen vil bli bedre enn tidligere.

Trener Espen Olsen har nå 18 mann i stallen. De siste brikkene er en keeper (Otto Fredrikson), -venstreback og -midtbanespiller som kan bekle venstrekanten.

– Det ser veldig bra ut så langt, mener den ferske hovedtreneren.

NB: Stoscorer Madiou Konate fikk albuen ut av ledd fredag, men skal ha vært heldig og unngått båndskader. Han ventes tilbake i trening om to-tre uker.