Med kroppen på lag igjen

ADVARENDE PEKEFINGER: Daniel Moen Hansen er på vei mot storformen etter å ha langt mange måneder med skadeproblemer bak seg. Foto: Per Morten Sødal

ADVARENDE PEKEFINGER: Daniel Moen Hansen er på vei mot storformen etter å ha langt mange måneder med skadeproblemer bak seg. Foto: Per Morten Sødal

Artikkelen er over 5 år gammel

Daniel Moen Hansen har fått svarene han trenger. Denne sesongen håper han å holde hele veien; for Strømmen.

DEL

Karen som både kan brukes som offensiv midtbanespiller, kant og spiss signerte en ettårsavtale med Strømmen rett før de i går reiste på treningsleir til Spania.

Moen var lenge Ull/Kisas toppscorer i fjor, til tross for at han fikk store deler av sesongen spolert med lyskeproblemer, som senere endte med operasjon. Nå er han klar for å vise seg fra sin beste side, hele året.

– Jeg har vært gjennom grundige legesjekker og har fått konstatert at jeg er hundre prosent frisk. Treningene jeg har vært gjennom med Strømmen har også gitt meg veldig gode svar på at jeg er på veldig riktig vei. De siste ukene har vært en viktig test for å se om jeg kan yte maks, sier han til Romerikes Blad.

Trengte miljøskifte

29-åringen sier det aldri var aktuelt å forlenge med Ull/Kisa. Jessheim-klubben har heller ikke virket interessert i det.

– Jeg trivdes veldig godt under Arne Erlandsen, nå er den en ny trener der. Samtidig tror jeg Strømmen vil passe veldig bra.

Vestfoldingen kan nemlig bekle alle de fire fremste posisjonene i lagets nye 4-2-3-1-formasjon.

– Ja, her er det mange muligheter. Men først må jeg jobbe meg skikkelig i form. Målet er jo å bidra mest mulig. Dette virker som en kjempegjeng.

Fornøyd med forsterkningene

Trener Erland Johnsen tror også Moen Hansens inntreden vil tilføre dem mye.

– Daniel er en veldig spennende spiller som nå også virker skadefri. Han gir oss også rutine i form av at han har vært med på mye før også.

I tillegg har tidligere i vinter blant annet fått inn midtbanespillerne Mustapha Achridi, Hannes Hain og Jan Tore Amundsen.

– Jeg synes vi ser langt mer robuste ut enn hva vi gjorde i fjor. De nye har bidratt mye til det.

Strømmen spiller sin første kamp i Spania torsdag. Da møter de Kristiansund. Den kampen kan du følge på rb.no.

Artikkeltags