Mato blir i Skjetten

Artikkelen er over 14 år gammel

Stortalentet Mato Grubisic (21) vil skrive under ny kontrakt med Skjetten – og håper å lokke en god fotballspiller og kamerat til klubben.

DEL

– Jeg blir i klubben. I tillegg håper jeg at Andreas Skjønsberg kommer til oss. Han er «sinnssykt god», og jeg har sagt at vennskapet mellom oss er over om han ikke blir Skjetten-spiller, gliser Mato.

Skjønsberg er Gjelleråsen-gutt og spilte for Vålerenga og aldersbestemte landslag som tenåring. Så fikk han prolaps i ryggen, men har bygget seg opp igjen med spill for Lillehammer.

Både Mato og Skjetten har tro på at Skjønsberg snart blir klar.

Attraktiv

Nittedølen fikk i hvert fall et godt argument for å velge Skjetten nå som kompisen Grubisic har bestemt seg for å bli. Den offensive midtbanespilleren scoret hele 19 mål for Skjetten i årets 2. divisjon og ble raskt et kjent navn også utenfor Romerike.

Men selv om LSK en stund hadde visse følere ute, ble det med tilbudene fra de to nyopprykkede 1. divisjonsklubbene Kongsvinger og Pors. Dette fristet imidlertid ikke Mato nok til å forlate klubben han har spilt for siden fireårsalderen.

– Jeg tror jeg fremdeles kan utvikle meg videre i Skjetten. Opplegget virker bra, og vi har fått noen spennende nye spillere, sier Mato og nevner Martin Solfjeld Eid fra Strømmen og Kim Schøne fra Sørumsand.

En åpning

Selv om 21-åringen nå velger 2. divisjon, har han fortsatt ambisjoner om å prøve seg høyere opp. Den nye kontrakten med Skjetten er heller ikke underskrevet ennå, men Grubisic forsikrer at han blir i klubben.

– Det vil skje ganske raskt. Samtidig har jeg en åpning hvis det skulle dukke opp «et fantastisk tilbud», sier lærerskolestudenten.

Artikkeltags