Lover å styrke laget

Artikkelen er over 13 år gammel

Harald Fjeldberg tar over trenerjobben i Ull/Kisa etter Teitur Thordarson. Klubbleder Yngve Nyjordet lover forsterkninger.

DEL

– Vi er i første rekke på utkikk etter tre gode spillere som kan gå rett inn og styrke laget. Det gjelder å finne de rette spillerne til sentrallinjen – en midtstopper, en sentral midtbanespiller og en spiss, sier Yngve Nyjordet.

En av dem Ull/Kisa ønsker seg er Mato Grubisic, som har vært utlånt fra LSK i år – og slik sett ingen ny mann, siden han har vært på laget i hele høst.

– Vi kan også tenke oss å hente Harald Hauge fra LSK. Det skulle vært moro å se ham som stopper sammen med broren Frank Arne. Jeg regner med at de to snakker sammen om dette.

Førstevalg

– Hva med Geir Frigård, som har sin bror i Eidsvold Turn?

– Vi har før sagt at vi er interessert. Men Geir og Thomas snakker vel sammen de også.

– Hvorfor tok det så lang tid å ansette Harald Fjeldberg. Både du og han sa dere var interessert i et samarbeid for mange uker siden?

– Det sto på småting i kontrakten vi ikke var enige om. Nå er vi blitt enige – og avtalen er klar til å undertegnes.

– Var Fjeldberg førstevalget ditt, eller var du på jakt etter et større navn?

– Nei, Harald har hele tida vært mannen vi har villet ha. Han har gått gradene under Peter Engelbrektsson og Teitur Thordarson. Nå føler vi at han er klar til å ta hovedansvaret.

Attraktiv jobb

Allerede da Teitur Thordarson ble ansatt i islandske KR i Reykjavik, begynte henvendelsene til Ull/Kisa om å overta å komme.

– Vi har fått fem-seks telefoner, noen av dem fra gode trenere og noen fra spillere med eliteserieerfaring som vil satse på en trenerkarriere. Men det har ikke vært aktuelt, i og med at vi lenge har visst hvem vi ville ha.

– Flere av spillerne er ute av kontrakt i høst. Hva gjør dere med dem?

– Nå sitter ikke jeg på alle kontraktene her og nå. Men jeg kan si at spillere som Truls og Ola Jørstad, Ståle Rønningen og Tore Holm er folk vi vil ha med videre, sier Yngve Nyjordet.

Artikkeltags