Lørenskog vant i åpningen

TAPTE: 0-3 tap for Kisa mot Nybergsund i serieåpningen. FOTO: GEIR EGIL SKOG

TAPTE: 0-3 tap for Kisa mot Nybergsund i serieåpningen. FOTO: GEIR EGIL SKOG

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Lørenskog vant, Eidsvold Turn spilte uavgjort og Ull/Kisa tapte i søndagens åpningskamper i 2. divisjon.

DEL

Lørenskog vant hjemmeåpningen mot Harstad 1-0 etter scoring av Stig Roar Søbstad, mens Bjørn Inge Rødfoss berget ett bortepoeng mot Lillehammer i sin første kamp.

På Jessheim fikk Ull/Kisa trøbbel og tapte 3-0 for opprykksfavoritt Nybergsund.

Enkel fotball

Peter Engelbrektsson innrømmet etter matchen at Kisa møtte et bedre lag søndag. Samtidig ergret han seg over de tre enkle baklengsmålene.

– Jeg syntes vi burde stått imot bedre mot den enkle fotballen Nybergsund spilte, sier Engelbrektsson.

Avgjorde på overtid

På bortebane ble det dramatisk for Eidsvold Turn i sluttminuttene. I 92. minutt produserte hjemmelaget det som alle trodde skulle bli et sent vinnermål, men Bjørn Inge Rognlien Rødfoss satte inn straffesparket i 94. minutt, etter at Tom Kristoffersen hadde blitt revet ned.

– Lillehammer spilte med en vanvittig entusiasme, noe vi var klar over på forhånd. Jeg følte vi hadde kampen under kontroll helt til utvisningen. Etter det var vi ikke så gode, innrømmet trener Vegard Hokstad, og siktet til Kristian Rems to gule kort.

Høye skuldre

Lørenskog var det eneste av de tre Romeriks-lagene som sikret tre poeng i serieåpningen. Trener Knut Aga jr. var tross seier, ikke strålende fornøyd med spillet, og syntes det skortet både på nøyaktighet og bevegelse uten ball.

Mange av spillerne hadde høye skuldre i dag. Etterhvert som vi får skøvet litt på laget, syntes jeg det fungerte bedre, sier han.

Se alle resultatene og tabellene her!

Artikkeltags