Lokaloppgjøret endte med poengdeling

Artikkelen er over 5 år gammel

(Ull/Kisa – Strømmen 1-1). Armin Sisteks drømmescoring holdt ikke til tre poeng for Strømmen.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

Vi fulgte kampen LIVE her!

De første 45 minuttene var preget av mange dueller og få sjanser, men lokaloppgjøret mellom Ull/Kisa og Strømmen tente til på overtid av første omgang.

Først scoret Armin Sistek et perlemål. Strømmen-spissen mottok ballen på hjørnet av Ull/Kisas 16-meter, og svarte med å curle ballen praktfullt i krysset.

Men ledelsen ble ikke langvarig. Jessheim-vertene gikk rett i angrep og utliknet på en corner. Pål Steffen Andresen vant duellen i boksen, og stanget hjørnesparket fra kaptein Truls Jørstad i nettmaskene.

Både Ull/Kisa og Strømmen hadde gode muligheter til å sikre seieren etter sidebyttet, men ingen av lagene maktet å overliste motstanderens keeper. Dermed endte oppgjøret på UKI Arena med poengdeling.

Kisa best før pause

Ull/Kisa var best i åpningsomgangen, og Viktor Adebahr dunket ballen i stolpen etter et snaut kvarter. Utallige dueller og et dusin dødballer senere, fikk Eirik Soltvedt muligheten til å gi Jessheim-laget pauseledelse – men spissveteranen misbrukte sjansen fra kort hold.

I stedet gikk Strømmen i angrep og scoret ut av ingenting. Hjemmefansen ante fred og ingen fare da Armin Sistek fikk ballen på hjørnet av Ull/Kisas 16-meter, men Strømmen-spissen fikk de fremmøtte på UKI Arena til å sperre opp øynene da han skrudde ballen i krysset. Vertenes keepervikar Kamil Rylka kunne intet gjøre for å avverge.

Minuttet senere stilnet Strømmen-jubelen. Truls Jørstads presise hjørnespark fant hodet til Pål Steffen Andresen, som takket for serveringen ved å styre ballen i mål bak Strømmen-keeper Duwayne Kerr.

Mange cornere

Den andre omgangen åpnet med cornerorgie for Ull/Kisa – uten at ullsokningene maktet å lirke kula i mål. Da ble det langt farligere da Eirik Soltvedt fant innbytter Lars Jørgen Mork inne i 16-meteren, men Kisa-vingen sviktet i avslutningsøyeblikket.

Strømmen svarte med å skape en stor mulighet i den andre enden. Hjemmekeeper Rylka ga en skummel retur, men Simen Stamsø Møller traff stolpen på returen. Ballen havnet deretter hos Armin Sistek, som hadde brukt opp dagens drømmetreff. Strømmen-spissen avsluttet nemlig ufarlig utenfor.

20 minutter før slutt fikk gjestene fra Nedre Romerike en ny mulighet, men Rylka i Kisa-buret hentet frem en dobbeltredning som holdt hjemmelaget inne i kampen.

Kampen døde hen i sluttminuttene, og ingen av lagene så ut til å være i stand til å avgjøre. Ut av ingenting tvang Lars Jørgen Mork frem en kanonredning av Strømmen-keeper Kerr på et godt volleyskudd fra langt hold på overtid, men nærmere seier kom ikke Ull/Kisa.

Jessheim-laget satte imidlertid punktum for tapsrekken, og tok sitt første poeng etter tre strake tap. Strømmen slo på sin side tilbake etter 1-2-tapet for tabelljumbo Bærum forrige helg.

Artikkeltags