Kvittet seg med trønderkomplekset

Foto:

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

(Trondheims Ørn – Team Strømmen 0-2). Det oste regelrett vinnervilje av Team Strømmen før oppgjøret mot Trondheims Ørn. Det gjorde at de skrev historie i positiv forstand.

DEL

For første gang i toppseriens eksistens klarte Team Strømmen å beseire Trondheims Ørn på bortebane. I lang tid har strømlingene slitt med et bortekompleks. I går var det liten tvil om hvem som var best på Lade. All tvil ble feid til side og fotballdamene sikret seg sin første triumf på trøndersk jord.

Det er blitt mange knepne tap for Strømmen-damene mot trønderne de siste årene. Før kampen i går var det full fokus på å vinne og slette komplekset .

Trener Hege Riise syntes det var en velfortjent seier og kunne fortelle at hele laget sto på gjennom samtlige 90 minutter.

– Det var full tenning fra første til siste spark. Det oste vinnervilje av hele laget. Vi spilte veldig bra i store perioder. Det var en skikkelig laginnsats som gjorde at vi kunne ta med oss tre poeng hjem igjen, fortalte en fornøyd Riise.

Tvillingene i fokus

For en ung Team Strømmen-stall er det viktig at de rutinerte Storløkken-tvillingene er delaktige. I går kom begge i fokus både godt og vondt. Først tegnet Lene seg på scoringslista halvveis ut i første omgang. En pasning fra Ida Elise Enget ble elegant lobbet over keeper. Seks minutter før full tid var hun frampå igjen.

– Det var et fint forspill fra Juliane (Olstad) og Nasra (Abdullah). Jeg kom alene med keeper og rundet henne. Det var veldig deilig å vinne i dag, sa tomålsscoreren.

Tvillingsøster Hege er ikke kjent for å være noen stygg spiller. Det var hun heller ikke i går, men i løpet av få minutter rak hun å komme i dommerens bok to ganger! Først for uthaling av tid, deretter et noe strengt kort for en takling.

– Fader, det der var litt trist. Jeg tror ikke jeg har fått kort på fire år. Heldigvis får jeg nok ikke mer enn én kamp, humret Hege.

Fløy hjem

Etter busshavariet på vei hjem fra Trøndelag natt til 1. mai valgte Team Strømmen å reise via luftveien i går. Turen hjem fra bortekampen mot Kattem ble dramatisk for spillerne. En brannutvikling i bussen førte til at flere av jentene nå helst vil fly hjem igjen fra enkelte av bortekampene. I går fikk de "belønning" i form av sikker transport hjem igjen.

– Vi flyr hjem denne gangen. Den forrige turen hjem fra Trondheim fikk et litt for dramatisk utfall, mimret Riise.

Artikkeltags