Kjempeprestasjonen

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

(Stavanger - Lørenskog 3-5). Lørenskog overbeviste stort i oljebyen.

DEL

Å få med seg poeng hjem fra Stavanger har vært et sant mareritt for Lørenskog. I kveld var de effektive offensivt og ledet tidlig i sluttperioden 5-1. Dermed er romerikingene a poeng med søndagens motstander.

Beskjeden fra Jordal Amfi var heller ikke dum å få for David Lingstons menn. Vålerenga gikk på en smell og tapte 5-3 for bunnlaget Tønsberg. Dermed har Lørenskog åtte poeng opp til rivalen og hovedstadslaget, som leder serien.

Lørenskog åpnet oppgjøret best og fikk uttelling allerede etter fire minutter. Kenny Corupe fant Marius Trygg foran mål, som satte pucken høyt i mål.

God start

Gjestene fortsatte å dominere etter ledermålet, hvor blant annet Martin Laumann Ylven var frampå et par ganger uten å lykkes.

Midtveis i første perioden red Lørenskog av en tre mot fem periode på over halvannet minutt på en imponerende måte. Vertene kom mer med mot slutten av første periode og det var kun tverrliggeren som sto i veien for utlikning.

Skudd 1. periode: 10-9

Rabbitt-show

Historien fra de første 20 minuttene gjentok seg i den andre perioden. Etter knappe fire minutter smalt Knut Henrik Spets inn 2-0 fra blålinjen i overtall.

Halvveis i perioden kriget Juha-Pekka Loikas inn en redusering for rogalendingene. Da var vertene langt mer med i en periode, mens det var Lørenskog som fikk uttelling mot slutten av midtperioden.

Da var det duket for Wacey Rabbitt-show. Knappe to minutter før perioden var over sikret han 3-1 fra kort hold. Drøye minuttet senere dro Rabbitt seg inn i banen fra vantet og sendte pucken opp i krysset. Særdeles vakkert av løperen med både amerikansk og canadisk pass.

Skudd 2. periode: 14-16

Sto imot

Drøye tre minutter ut i den siste perioden avgjorde i realiteten Martin Laumann Ylven kampen med sin 5-1-scoring.

Minuttet etter reduserte Martin Strandfeldt for Stavanger, mens Christian Dahl Andersen satte inn 5-3 i overtall. Vertene la et visst press på romerikingene mot slutten, men David Lingstons menn forsvarte seg klokt og godt. Da hjalp det heller ikke for rogalendingene at de tok ut keeperen det siste halvannet minuttet.

Skudd 3. periode: 6-2

Artikkeltags