Kisa henter VIF-talent

NY SPILLER: Sportssjef Øystein Slemdal (t.v.) forteller at Jessheim-klubben og trener Roar Johansen (t.h.) har sikret seg en ny spiller.

NY SPILLER: Sportssjef Øystein Slemdal (t.v.) forteller at Jessheim-klubben og trener Roar Johansen (t.h.) har sikret seg en ny spiller.

Artikkelen er over 5 år gammel

Ull/Kisa ble i dag formiddag enige med Vålerenga talentet Ghayas Zhaid om en låneavtale som gjør ham til Kisa-spiller ut 2013.

DEL

Zahid blir sett på som et av de større talentene hos klubben fra Oslo øst.

18-åringen som er 1994-modell har fire kamper for U-19 landslaget og har 10 Tippeligakamper for Vålerenga de siste to sesongene.

Skal utvikles

Sportssjef Øystein Slemdal er meget godt fornøyd med å ha den unge midtbanespilleren med på laget ut sesongen.

– Vålerenga har stor tro på Zahid og de ønsker å utvikle ham videre ved at han får spille hos oss. Vi får en meget god U-19 landslagsspiller som trives best i en offensiv rolle på midtbanen, forteller Slemdal til RB-sporten en time etter at låneavtalen var signert.

Rett inn i troppen

Ghayas Zahid hadde sin siste treningsøkt for året med Vålerenga i dag, før han dro til Jessheim for å signere på låneavtalen med Ull/Kisa.

Ifølge Slemdal går Zahid rett inn i troppen som møter Follo til dyst på UKI arena søndag.

– Han får sitt første møte med sine nye lagkamerater under Adeccoligakampen mot Follo søndag. Der sitter han mest sannsynlig på benken, men han kan jo selvsagt få debuten allerede på søndag, sier Slemdal.

Artikkeltags