Kisa blåst av banen

Artikkelen er over 14 år gammel

(Ull/Kisa – LSK 2 1-7). Toppscorer Mahmod Hejazi nektet å være innbytter for Ull/Kisa – og har forlatt klubben. Men det spilte ingen rolle da laget ble grisebanket av LSK-reservene.

DEL

– Han har ikke tålt å bli satt på benken. Da vi ga ham et ultimatum, forsvant han ut døra og har gått tilbake til LSK, sier trener Teitur Thordarson.

– Vi må ha kjøreregler i en klubb. Mac var ikke interessert i å følge dem. Da har han ikke noe i en klubb jeg er trener for å gjøre. Ledelsen i Ull/Kisa er enig.

Mac sier dette om bakgrunnen:

– Jeg mistrivdes i klubben. Det er ikke blitt sånn ledelsen skisserte overfor meg at det skulle være.

– Tåler du ikke å bli satt ut?

– Jeg har vært skadet i to kamper, der laget har hatt store problemer med å score. Det er klart jeg er god nok for laget som toppscorer i klubben, sier Mac.

Nå håper han på en ny sjanse i LSK, der han har ett år igjen av kontrakten.

Rundjult

Ull/Kisa ble på godt norsk rundjult på banen av LSK. På 25 minutter i 2. omgang scoret gjestene fem ganger og økte ledelsen fra 2-0 til 7-0.

– Vi blir straffet knallhardt når vi gjøre feil offensivt og ikke makter å stå imot på deres overganger, mente Teitur.

– Vi har heller ikke kraft til å bryte gjennom, slik vi hadde i våres.

Keeper Roger Vaaler fikk seg en real smell i kneet, da han reddet et skudd fra Michael Mifsud før pause. I 2. omgang måtte han gi seg.

– Forferdelig å tape på denne måten. Kanskje er vi ikke sultne nok på å vinne fotballkamper lenger. Vi tåler i alle fall ikke få en baklengs.

– Er du fornøyd med Teiturs trenerjobb?

– At vi er så dårlige som nå, må spillerne ta skylda for, sier Roger.

Teitur er så godt som klar for et nytt år i Ull/Kisa.

– Vi har ikke underskrevet noen kontrakt. Men det går mot at jeg blir med videre i samme rolle som nå, sier han.

Imponert

LSK-trener Hallvar Thoresen er imponert over innstillingen til sine egne spillerne.

– De eneste problemene vi har hatt i år, er når motstanderne legger seg helt bakpå. I normale kamper synes jeg hele laget virkelig er konsentrert om oppgaven, sier Hallvar.

I går var det tydelig at flere vet at det er semifinale i morgen – og en rekke store oppgaver i serien de kommende ukene.

– Vi har mange å velge i. Michael Mifsud hadde problemer med førsteberøringen på det glatte underlaget denne gangen. Men han begynner å tilpasse seg norske forhold. Med en enorme farta han har, kan jeg ikke skjønne annet enn han vil slå gjennom snart, sier Hallvar.

PS: Kasey Wehrman spilte ikke i går, fordi han sonet karantene for gule kort på rekruttlaget.

Artikkeltags