Se høydepunktene fra kampen!

Den jamaicanske sisteskansen var på havldistanse da Sandefjords Martin Torp satte inn 1-0 til gjestene fra Vestfold. Midtbanespillerens avslutning fra 35 meter gikk i bue over målvakten og dalte ned i målet etter seks minutters spill.

– Slik jeg så det hadde han to alternativer. Han kunne spilt til spissen som var foran ham i banen eller avslutte selv. Han valgte det siste og avslutningen var meget god. Kanskje burde jeg stått lengre inn i målet, sier Kerr etter kampen.

Han var skuffet over at det "kun" ble ett poeng mot lørdagens motstander.

– Men ett poeng er tross alt bedre enn ingen. Jeg mener likevel at vi burde tatt alle tre. Jeg er veldig skuffet, sier Strømmens keeper.

Vi fulgte Strømmen-Sandefjord her!

Godt treff

Strømmen kom seg raskt etter sjokkåpningen, selv om vertene ikke kom til de store målsjansene før hvilen. I det 63. minutt ble Gøran van den Burgt felt 25 meter fra Sandefjords mål. Frisparket tok han selv og det endte med nettkjenning for midtbanesliteren. Skuddet gikk langs bakken, via stolpen og i mål bak Iven Austbø.

Scoringen var van den Burgts andre for sesongen.

– Det var bra at de hadde vannet banen i pausen. Ellers tror jeg ikke skuddet hadde kommet fram engang, sier Strømmens målscorer.

Armin Sistek fikk en enorm mulighet til å avgjøre kampen fem minutter før slutt, men spissens avslutning fra kloss hold traff ikke mellom stengene. Dermed ble det ett poeng til hvert av lagene.

Solid defensivt

Strømmen-trener Erland Johnsen mener hans lag hadde fortjent alle poengene etter kampen.

– Denne kampen syntes jeg vi fortjente å vinne. Vi gjør en god kamp. En av våre beste for sesongen. Sandefjord skaper knapt nok målsjanser mot oss, sier treneren.

Nå venter Høland i cupen for Strømmen før de skal møte Start (borte), Sarpsborg 08 (hjemme) og Kongsvinger (hjemme) i serien.

– Vi har vært gode mot de antatt stekeste lagene. Både i serien og i treningskampene i vinter, sier van den Burgt.