Kan ende i Sandnes Ulf

KAN FORSVINNE: Både Jørgen Isnes (t. v.) og Andreas Thorud er ønsket i 1. divisjonsklubben Sandnes Ulf.  FOTO: ROAR GRØNSTAD

KAN FORSVINNE: Både Jørgen Isnes (t. v.) og Andreas Thorud er ønsket i 1. divisjonsklubben Sandnes Ulf. FOTO: ROAR GRØNSTAD

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Andreas Thorud og Jørgen Isnes står på ønskelista til den nyopprykkede 1. divisjonsklubben Sandnes Ulf.

DEL

Thorud har allerede tatt turen til Vestlandet for å se på forholdene i klubben. Sandnes Ulf satser hardt kommende sesong og tilbyr Lørenskog-spilleren en god kontrakt. De har også skaffet Thorud jobb som yogainstruktør i byen.

– Vi vil svært gjerne knytte til oss Thorud. Kommer han hit, ser vi på ham som en forsterkning på venstrebacken, sier daglig leder i Sandnes Ulf, Rune Bertelsen.

Han håper å få Thorud på plass før jul, sammen med Groruddalens toppscorer Christian Torbjørnsen. En annen som er ønsket i Sandnes Ulf, er Thoruds lagkamerat, Jørgen Isnes.

– Jeg har snakket med dem to ganger, bekrefter Lørenskog-kapteinen.

Isnes er ferdig på lærerhøyskolen til sommeren, og kommer ikke til å ofre siste del av utdanningen for å bli heltidsspiller i 1. divisjon.

– Det har vist seg at det er vanskelig å bytte studiested. Sånn sett passer det bedre å ta steget opp i Adeccoligaen neste sesong. Men jeg avviser ingenting, sier 28-åringen.

SFK Sparta har vært på tråden for å sjekke kontraktsstatusen til Isnes, og Nybergsund har nok en gang meldt sin interesse. Etter det RB-sporten erfarer kan også Thomas Berntsen tenke seg å få med seg sin tidligere elev til Gjemselund.

Artikkeltags