Jubler for Schulze-signering

STRØMMEN OG SCHULZE ER SANT: Eirik Schulze skrev under en ny ettårskontrakt med Strømmen. Foto: Per Morten Sødal

STRØMMEN OG SCHULZE ER SANT: Eirik Schulze skrev under en ny ettårskontrakt med Strømmen. Foto: Per Morten Sødal

Artikkelen er over 2 år gammel

Treneren sikker på at han vil spille i eliteserien.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

Løpsmaskinen Eirik Schulze forlenget mandag avtalen med Strømmen. Det gikk trener Espen Olsen til å dra skikkelig på smilebåndet.

– Det var en veldig viktig mann å få med videre for oss. Jeg er helt sikker på at Eirik vil utvikle seg videre og jeg er hundre prosent sikker på at han vil spille i eliteserien om ikke lang tid. Han er god på det meste, men er foreløpig litt stille og beskjeden.

Schulze skrev en ny ettårskontrakt med klubben.

I forrige uke resignerte også Madiou Konate for gråtrøyene. Nå jobber de spesielt mot sentrale spillere som Steinar Strømnes, Kristian Jahr, Mustapha Achrifi og Ole Marius Aasen.

– Det er klart at disse navnene stå høyt på ønskelista. Jeg håper vi har mer på plass nå vi tar ferie etter onsdagen trening, men selv om vi ikke har så veldig mange på kontrakt nå, ligger vi godt an i forhold til i fjor. Da var vel to stykker i stallen ved juletider.

I tillegg til kontraktsforlengelser er også Olsen en lista over spillere han ønsker seg utenfra. I går var blant andre Ull/Kisas Lars Jørgen Mork på trening. I tillegg bekrefter Olsen at de har snakket med Jessheim-klubbens venstreback, Jon Anders Riise.

Se Ryktebørsen i Bak Mål!

Artikkeltags