– Jeg gleder meg veldig

PRESENTERT: Onsdag vle Roar Johansen vist fram som ny hovedtrener i Ull/Kisa. Han tar over jobben etter at Arne Erlandsen ikke fikk fortsette. FOTO: ROAR GRØNSTAD

PRESENTERT: Onsdag vle Roar Johansen vist fram som ny hovedtrener i Ull/Kisa. Han tar over jobben etter at Arne Erlandsen ikke fikk fortsette. FOTO: ROAR GRØNSTAD

Artikkelen er over 5 år gammel

Roar Johansen ble i kveld presentert som ny hovedtrener for Ull/Kisa.

DEL

Som Romerikes Blad allerede meldte mandag denne uka tar Roar Johansen (44) over som ny hovedtrener i Ull/Kisa.

I kveld ble han presentert og styreleder Cato Strømberg forteller at den tidligere Sparsborg 08-treneren har stått øverst på lista for de gule og grønne.

– I sterk konkurranse fra blant annet klubber i Tippeligaen valgte Roar heldivis oss. Jeg tror han ser potensialet i å gjenskape den suksessen han har stått for i Sarpsborg 08. Nemlig å bygge klubb, arbeide langsiktig og målrettet, fokusere på spillerutvikling og egne ungdomspillere. Dette er helt i tråd med Ull/Kisa Fotball sin filosofi. Vi er ekstremt fornøyd med å få Roar med på laget, sier Strømberg.

Johansen sier han er stolt over å få trenerjobben på Jessheim.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Ull/Kisa. Det er hele konseptet som pirrer meg. Her kan jeg få være med å bygge noe, kunne bruke mine egenskaper ikke bare som trener, men til å bygge team og videreutvikle en veldig spennende og fremadstormende klubb, sier Roar Johansen.

Johansen overtok som hovedtrener i Sparsborg 08 sommeren 2009. Han førte laget opp i Tippeligaen høsten 2010. Laget rykket ned igjen før 2012-sesongen, men treneren har i år igjen tatt laget opp.

Artikkeltags