Armin Sistek trengte bare fem minutter på Bryne stadion på å score sitt første mål i Strømmen-drakta. Spissen fikk godt treff da han klinket til fra 20 meter og ballen føk inn i nettmaskene bak Bryne-målvakt Anders Kristiansen.

Men hjemmelaget kom tilbake. Først var vertenes Håvard Urstad utrolig nær da han traff stolpen med et volleyskudd etter 30 minutter. Kun minuttet senere fikk Marius Helle uttelling. Spissen banket til fra 20 meter og ballen gikk inn i nettet bak Duwayne Kerr i Strømmens mål.

SE OGSÅ: Høydepunktene fra kampen!

Tung start

Etter 41 minutter skrudd Brynes venstreback Aleksander Midtsian et frispark rett i mål og dermed har jærbuene snudd 0-1 til 2-1. Det er også resultatet ved pause. Helle trengte ikke mer enn to minutter etter pause på å score sitt andre i kampen og vertens tredje scoring.

Strømmen hadde flere muligheter til å score flere mål på Jæren. Francois Yabre fikk en stor mulighet like etter at han kom inn. Midtstopperen kom alene med Kristiansen i Bryne-målet, men avslutningen – en lobb – gikk over både målvakten og målet. Dermed ble det med Sisteks nettkjenning for strømlingene i seriepremieren.

MINUTT FOR MINUTT: Les kampreferat fra Bryne – Strømmen her!

Feil på feil

Strømmen-trener Erland Johnsen var ikke spesielt fornøyd med seriepremieren. Han mener det var mye som ikke stemte mot Bryne.

– I perioder ble vi trykket veldig bakover og vi tapte for mange dueller og andreballer. I tillegg ble det mye feil da vi hadde ballen, sier Johnsen.

At 2-1- og 3-1-scoringene til vertene kom henholdsvis rett før og etter pause gjorde det ikke enklere for gjestene fra Romerike og komme tilbake i kampen.

– Det er alltid psykologisk tungt, men det er ingen god jobb av oss i forkant av scoringene, mener Strømmen-treneren.