Det var Bærum som var det førende laget i starten av kampen. De trillet ball upresset av hjemmelaget. Det førte til en lite underholdene første omgang.

De gangene gjestene var frampå, så ble det veldig upresist. Da Strømmen fikk tak i ballen klarte de ikke å etablere noe eget spill.

Noe lysere ble det heller ikke for Strømmen da dommeren så Frode Bjørnevik ty til ulovlige midler innenfor sekstenmeteren. Straffe til Bærum, som brukte den til å gå opp i ledelsen i det 27. min.

- Jeg ble veldig hardt straffet i den situasjonen. Det er mange sånne dueller i løpet av en kamp, og de blir det ikke blåst på. Det er kjedelig å få en sånn avgjørelse i mot seg, forklarte Bjørnevik om straffesituasjonen.

Hjemmelaget kom mer med i kampen etter scoringen. Da ble det skapt flere større muligheter, men ballen ville ikke i mål. I den gode Strømmen-perioden måtte dessverre Stian Rasch ut med skade. Strømmen mistet da den ballsikre midtbanespilleren sin.

Strømmen gikk til pause med en ledelse å innhente.

Hjemmelagets trener, Erland Johnsen var ikke veldig fornøyd med hvordan de startet kampen.

- Det tok altfor lang tid før vi kom med i kampen. Vi var upresise i pasningsspillet, og vi var ikke aggressive nok, fortelte han etter kampslutt.

Mange store muligheter

Da hvilen var over var det ny giv over Strømmen-spillerne, som gang på gang kom til store muligheter. Men ubesluttsomhet og mangel på presisjon var gjengangeren i det offensive Strømmen.

Colin Nkee viste at han har et godt skuddbein, men det holdt ikke til å overliste en god Bærum-keeper.

I det 60. min var det innbytter Simen Stamsø Møller som fikk muligheten til å få orden i regnskapet fra kort hold. Der var Magnus Hjulstad nok en gang framme med en kjemperedning.

Minuttet etter skjedde det siste Strømmen trengte. Bærum økte ledelsen til 0-2 etter litt sløvt forsvarsspill, og veien ble lengre for vertene

I det 73. min fikk Strømmen en gavepakke fra Bærum-forsvaret, og Armin Sistek gjorde ingen feil da keeperen ikke sto i mål. Ett touch, og stillingen var 1-2.

Hjemmelaget fortsatte å jakte utlikningsmålet, men ineffektiviteten preget kampen for Strømmen, som ikke klarte å komme tilbake.

- Vi hadde nok sjanser til å score flere mål mot Bærum, men vi var for dårlig foran begge måla, rett og slett, innrømte Johnsen.

Se utfyllende kampreferat her!