Shkodrian Rexhaj scoret begge målene for Skedsmo i 2-1-seieren over Grorud i ettermiddag.

Fulltrefferne bidro til at romerikingene klatret opp i ryggen på Rosenborg 2, Lørenskog og Eidsvold Turn på plassene over nedrykk i 2. divisjons avdeling 4.

– Dette var utrolig deilig! Forrige helg tapte vi en sekspoengskamp. Nå vant vi en, og det gir oss litt pusterom, oppsummerer matchvinner Rexhaj.

Passerte Strindheim

Med 14 poeng på 13 kamper har laget fra Skedsmokorset bare ett poeng opp til de tre lagene på trygg grunn. Seieren over Grorud betydde nemlig at Svein Pettersens mannskap passerte Strindheim på tabellen.

Rexhaj sendte Skedsmo opp i 1-0-ledelse allerede etter sju minutter. Spissen var sterk i Grorud-boksen og skaffet seg nok plass til å banke inn ledermålet på halvspretten fra ti-tolv meter.

Scoret på straffe

Grorud utlignet seks minutter senere, men Rexhaj og Skedsmo brukte ikke lang tid på å ta tilbake ledelsen. Sebastien Lobmann gikk overende i 16-meteren til bortelaget, og dommeren pekte på straffemerket. Rexhaj var sikker fra elleve meter og sendte Skedsmo opp i 2-1.

Resten av kampen ble en tøff affære. Sommersola varmet godt, og spillerne ble etter hvert slitne. Grorud taklet varmen best og jaget målet som ville gitt dem ett poeng, men Skedsmo forsvarte seg godt og holdt unna.

Fire poeng opp til fjerdeplass

Dermed kunne Rexhaj og kompani glede seg over tre viktige poeng i bunnstriden.

I den svært jevne avdelingen skiller det kun fire poeng mellom Skedsmo på den øverste nedrykksplassen og Mo på fjerdeplass.