Hoff: – LSK vinner lett

SIKKER: Tidligere LSK-trener og nå fotballekspert i TV 2, Ivar Hoff sier han er helt sikker på at LSK vinner. Ullensaker-ordfører og Jesseim-komiker Else Kåss Furuseth tror på Ull/Kisa  FOTO: RB

SIKKER: Tidligere LSK-trener og nå fotballekspert i TV 2, Ivar Hoff sier han er helt sikker på at LSK vinner. Ullensaker-ordfører og Jesseim-komiker Else Kåss Furuseth tror på Ull/Kisa FOTO: RB

Artikkelen er over 5 år gammel

Ivar Hoff er krystallklar før kveldens cupkamp. Han møter imidlertid motstand på Jessheim.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

I kveld kan du følge hvert spark på ballen når Ull/Kisa møter LSK i 3. runden av cupen.

Kampen omtales som århundrets fotballkamp på Romerike. Ikke siden Strømmen og LSK-oppgjørene seint på 80-tallet har engasjementet vært like stort mellom to lag på Romerike.

Mindre spennende blir det ikke av at LSK ligger i bunnen av Tippeligaen, mens Ull/Kisa topper Adecooligaen.

LES OGSÅ: Plass til mange flere

Ivar Hoff ikke i tvil

Da rb.no får tak I TV 2s fotballekspert, og tidligere LSK-trener, Ivar Hoff befinner han seg på golfbanen i Spania. Han har egentlig ikke tid til å snakke.

– LSK-Kisa? Jo, det kan jeg ta kjapt. LSK kommer til å vinne med tre eller fire mål, sier Hoff.

– Hvorfor vinner LSK?

– Punkt en: Jeg er fotballekspert. Punkt to: Det har vært så mye mas og snakk nå, så man nesten skulle tro at LSK er underdogs til kampen. Derfor blir dette en lett cupkamp for LSK, sier Hoff.

Mer hadde ikke den tidligere LSK-treneren tid til å snakke onsdag formiddag.

– Nå må jeg slå, avslutter han.

SE: RB-sportens cup-spesial!

Har troen på Kisa-seier

Like krystallklar, men i den andre retningen, er Ullensaker-ordfører Harald Espelund.

– Jeg gleder meg virkelig til kampen er i gang. Og nå som sola virkelig viser seg fram blir dette en fest. En folkefest, der Ull/Kisa vinner til slutt. Jeg har hatt en peptalk med keeper Arnold Origi. Han har lovt å holde buret rent, sier Espelund.

Espelund mener kveldes cupkamp viser hvor bra fotball og idretten er til å samle folk og samfunn. Han mener kommunen står samlet om laget og forventer fullt hus på UKI Arena i kveld.

Jessheim-komikeren Else Kåss Furuseth sier til rb.no at hun skulle ønske kunnskapsnivået var like høyt som lysta til å uttale seg om hjemmelaget, men her er hennes råd til troppen:

– Om jeg var Ull/Kisa, så ville jeg satset på ballgjenvinning høyt i banen og hurtige bevegelser i lengderetning. Om de klarer det i kombinasjon med et par brassespark i krøsset er mye gjort. GO KISA!

Artikkeltags