Herlovsen-show

VANT: Isabell Herlovsen og LSK Kvinner slo Stabæk i toppkampen i LSK-hallen. FOTO: Geir Egil Skog

VANT: Isabell Herlovsen og LSK Kvinner slo Stabæk i toppkampen i LSK-hallen. FOTO: Geir Egil Skog

Artikkelen er over 5 år gammel

(LSK kvinner - VIF 6-0) Isabell Herlovsen gjorde en kjempekamp, og gikk av banen med tre mål.

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

Vi fulgte LSK Kvinner-Vålerenga LIVE her!

18 sekunder viste kampuret da Isabell Herlovsen fikk sine tre første touch på ballen, og med det siste sendte hun hjemmelaget i ledelsen. VIF-forsvaret var ikke helt på nett i startet av kampen, de etterlot seg mye bakrom. Det var en flott invitasjon for raske og sterke LSK-spillere.

Etter en pangåpning i LSK-hallen ebbet det litt ut. Hjemmelaget som klarte å spille kombinasjonsfotball i starten, ble med på jungelfotballen til VIF. Derfor var de neste 30 minuttene preget av mange dueller og feilpasninger.

Til tross for lite underholdene fotball i den halvtimen, så var det LSK som hadde det meste av sjansene. Det lå en scoring i lufta.

I det 33. minutt var tid for å øke ledelsen, og det gjorde hjemmelaget med Mari Knudsen på en corner fra Julie Heggedal. Knudsen raget høyest i feltet og stusset ballen over keeper og i nettet.

Det var etter denne scoringen LSK begynte å slå mer målrettet i bakrommet i stedet for å "lempe", og det var en god løsning.

I det 45. minutt var det nok en gang Isabell Herlovsen som var frampå. Først var det Marita Skammelsrud Lund som fyrte av et skudd på mål, men keeper måtte gi retur. På rett sted til rett tid var Herlovsen der og headet inn ballen.

LSK kunne gå til pause med en komfortabel 3-0-ledelse.

Sett bort i fra resultatet til pause, var det mye å ta tak i offensivt for de gule og svarte. Mange gode muligheter gikk tapt i dårlige baller, og timingen kunne vært bedre.

Fortsatte presset

Etter pausen lugget det litt for LSK-laget, men hadde god kontroll på et svakt VIF-lag.

Det var ikke før i det 54. minutt dagens store prestasjon forekom. Kampens gigant, Isabell Herlovsen, så sitt snitt til å utfordre med ballen i beina. Hun dro av fire VIF-spillere, og kronet verket med en tunnel på Lill Karlsrud i målet.

Allerede på dette tidspunktet var luften helt slått ut av gjestene fra Oslo, men det var ikke tid for LSK-damene å gå av gassen.

Herlovsen hadde gjort en kjempekamp, men spissmakker Cecilie Pedersen ble ikke satt i skyggen av den grunn.

I det 64. minutt var det hennes tur til å signere seg med en scoring. Og det på vakkert vis. keeperen kommer ut på halvdistanse, og spissen lobbet kaldt og rolig over keeperen, og satte stillingen til 5-0.

Pedersen var ikke ferdig for dagen, for etter en uselvisk pasning fra Herlovsen kunne Pedersen sette kronen på verket med å sette ballen i åpent mål. Seieren var definitiv.6-0 til de gule og svarte.

Kunne blitt tosifret

Man skal ikke ta fra LSK at det var en kjempekamp, men med tanke på sjansene som ble produsert mot slutten av kampen, så kunne det fort blitt tosifret i LSK-hallen.

Isabell Herlovsen hadde allerede scoret tre mål, men hun kom alene med keeper to ganger mot slutten. Litt slitne bein og ubesluttsomhet satte en stopper for en større målorgie.

Da Cecilie Pedersen ble byttet ut med Synne Jensen, kom det inn et par friske bein.

Med stor fart og smarte løp, ble den unge spissen fort et uromoment for VIF-forsvaret. Hun fikk muligheten til å sette seg på scoringslista, men langskuddet hennes sniddet tverrliggeren.

Se LIVE-oppdateringen her!

MÅLENE OG HØYDEPUNKTENE:

Sammendrag, LSK Kvinner - Vålerenga 6-0

Mål, LSK Kvinner - Vålerenga 1-0

Mål, LSK Kvinner - Vålerenga 2-0

Mål, LSK Kvinner - Vålerenga 3-0

Mål, LSK Kvinner - Vålerenga 4-0

Mål, LSK Kvinner - Vålerenga 5-0

Mål, LSK Kvinner - Vålerenga 6-0

Artikkeltags