Her er Lørenskogs nye spiller

VELKOMST: Robin Sterner (t.v.) ankom Lørenskog ishall under kampen mot Frisk Asker og hilste på både sportssjef Atle Olsen og styreleder Stig Atle Johnsen.

VELKOMST: Robin Sterner (t.v.) ankom Lørenskog ishall under kampen mot Frisk Asker og hilste på både sportssjef Atle Olsen og styreleder Stig Atle Johnsen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Robin Sterner (24) har erfaring fra eliteserien i Sverige.

DEL

Svensken har fire sesonger i toppserien i hjemlandet og to- på nivå to. Etter trener Kenneth Larsen i trosdagens avis annonserte at de ville hente en stor og sterk center, tok det ikke lange tiden før sportssjef Atle Olsen hadde signaturen på plass.

Olsen tror centeren kan være det laget trenger.

– Han er vel ikke bare stor og sterk: Robin er god. Med han på isen håper jeg i alle fall vi ikke gir bort like mange overgangsmuligheter som i denne kampen. Selv om han ikke har laget så mange målpoeng er Robin er typen vi trenger sier han.

24-åringen fikk flere sesonger i storklubben Färjestad, men slo aldri helt gjennom. Han har vært i flere nivå to klubber, senest Rögle hvor han denne sesongen har produsert fem poeng på 27 kamper. Han har tidligere spilt med to andre av Lørenskogs svensker, Christian Söderström og Simon Olsson.

– Jeg ser på meg selv som en toveisspiller. Jeg vet foreløpig lite om den norske serien, men jeg har hørt tempoet er høyt. Jeg håper å kunne spille allerede lørdag, papirene må dog være i orden, sier Sterner selv.

Da møter Lørenskog Sparta Sarpsborg på borteis. Der har de ikke vunnet på år og dag. Romerikingene jakter også en erstatter for den skadde keeperen Tyler Plante.

– Der har vi ingen klare foreløpig, sier sportssjef Olsen.

Artikkeltags