Den høyrefattede centeren blir med det den fjerde - og siste - nykommeren i Kenneth Larsens tropp før Lørenskog serieåpner borte mot Kongsvinger 11. september.

Csisar har i de seks siste sesongene spilt for Vålerenga.

Høyt ferdighetsnivå

Lørenskog-trener Larsen ser utviklingspotensiale hos nykomlingen.

– Fredrik er en spiller med høyt ferdighetsnivå. Han har litt å gå på når det gjelder det fysiske, men jeg håper at han kan blomstre igjen her i Lørenskog. Han er fortsatt ung, og jeg gleder meg til å jobbe med en spiller som enda ikka har slått ut helt enda, sier Larsen.

Prøve noe nytt

Selv forteller Csisar at han håper på det samme. Etter å ha fått forrige sesong spolert av en skade, og kun spilt åtte sererunder og 18 sluttspillskamper, håper Oslo-gutten å finne tilbake til seg selv i Lørenskog.

– Jeg føler ting stangnerte litt i Vålerenga etter hvert, så det var på tide å prøve noe nytt. Jeg er veldig spent på det som venter meg i Lørenskog og gleder meg til sesongen. Jeg har veldig stor tro på det Larsen vil, han kan veldig mye og kjenner den norske kulturen og miljøet, så jeg tror dette blir bra, sier han.

Larsen mener at romerikingene har gjort sitt på overgangsmarkedet nå og han har en spillerstall han er fornøyd med.

– Man vet aldri om det dukker opp noe, men per nå føler jeg at troppen er klar. Den er ganske lik som fjorårets, men jeg er veldig fornøyd med de spillerne jeg har i stallen nå. Det er en fin miks av spillertyper, sier Larsen