Gå til sidens hovedinnhold

Hentet angrepsspiller

Artikkelen er over 6 år gammel

Marte Berget (26) klar for LSK kvinner.

Angrepsspilleren scoret ti mål for Vålerenga – som endte på sjuendeplass – i Toppserien i år.

Jenta fra Gran på Hadeland har vært ønsket av flere toppklubber etter en god sesong, men bestemte seg til slutt for å skrive under for serie- og cupmester LSK kvinner.

Det er naturligvis romeriksklubben, som dermed forsterker sin offensive slagkraft foran kommende sesong, meget godt fornøyd med.

– Hun kan bekle spissposisjon og en kantrolle. Marte vil styrke oss offensivt og gi større konkurranse om plassene på laget, sier sportssjef i LSK kvinner, Simon Mesfin.

Tiltalende treningshverdag

Tirsdag skrev Berget – som er storesøsteren til Jo Inge – under på en kontrakt som binder henne til LSK kvinner de to neste årene.

Allerede neste år får angrepsspilleren dermed spille Mesterliga med sin nye klubb.

– Hun begrunnet også klubbvalget med at vi har en treningshverdag som tiltaler henne, forteller Mesfin.

Denne sesongen har LSK-kvinnene hatt såkalte «proffdager» hvor spillerne har blitt kjøpt fri fra jobb, vært samlet hele dagen og hatt to treningsøkter.

Sønstevold klar

I forrige uke skrev midtbanespiller Anja Sønstevold (22) under for romeriksklubben. Hun kom fra Kolbotn og skrev under på en toårskontrakt.

Mandag skrev Solveig Gulbrandsen under på en ettårskontrakt med Kolbotn. Veteranen har vært linken til blant annet LSK kvinner.

– Vi har sett for oss å ha rundt 18 spillere i troppen, men er ikke bastante på det. Vi er opptatt av å ha kvalitetsspillere, sier Mesfin.

Her kan du se Ryktebørsen i Bak Mål:

Kommentarer til denne saken