Gjorde jobben for supporterne

DELVIS SEIER: Hanne Mari Jordsmyr og Kenneth Kvebek kunne notere delvis seier for at finalelagene skal ha en større andel av cupfinalebillettene. FOTO: PER KRISTIAN TORVIK

DELVIS SEIER: Hanne Mari Jordsmyr og Kenneth Kvebek kunne notere delvis seier for at finalelagene skal ha en større andel av cupfinalebillettene. FOTO: PER KRISTIAN TORVIK

Artikkelen er over 5 år gammel

Kenneth Kvebek la søndag formiddag fram sitt tredje forslag på helgens forbundsting.

DEL

Det tredje forlsaget var et moderert forslag som gir supporterne for de to finalelagene flere billetter på cupfinalen ble vedtatt.

Fornøyd, tross alt

– Ingen av forslagene ble vedtatt slik vi ønsket det, men jeg må si meg fornøyd tross alt. Jeg føler vi har gitt NFFs styre sterke signaler om hva som rører seg blant supporterne, sa Kenneth Kvebek, som representerte Flisbyen, etter avslutningen.

Forslaget lød opprinnelig at 70 prosent av finalebillettene skal fordeles mellom de to finalelagene. Brann, som langt på vei støttet Flisbyen i alle sakene klubben la fram, la fram et moderert utkast som fikk flertall.

En bra begynnelse

Nå skal forbundsstyret sørge for at en større andel av billettene til herrenes cupfinale skal fordeles til de to klubbene.

– En bra begynnelse. Nå skal vi jobbe for å få noen fra Supporteralliansen inn i komiteer som jobber med saker som er viktige for oss, sa Kenneth Kvebek.

Forslagene om å lovfeste tre kampdager i Tippeligaen og seks ukers varsel fra om kampdager i forhold til tv-kamper, fikk ikke kvalifisert flertall.

Men et flertall på 104 mot 81 på tre kampdager er likevel meget gode tall for supporterne.

Se den nye utgaven av Bak Mål her med Per Mathisen, LSKs nye lederduo, Anders Thomassen og Anders Eriksen som gjester:

Artikkeltags