Gikk på en smell

TAPTE: Lørenskog-trener Atle Olsen mente laget presterte årsverste da de tapte 5-2 for Stjernen lørdag.

TAPTE: Lørenskog-trener Atle Olsen mente laget presterte årsverste da de tapte 5-2 for Stjernen lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

(Lørenskog - Manglerud Star 3-4). Lørenskog var klare favoritter mot Manglerud Star. Men det hjalp lite.

DEL

For hjemmelaget var helt fraværende i 1. periode. Etter 12 minutter lå de under 0-2, og skuddstatistikken var 13-3 i fordel Manglerud Star. Laget som ligger nest sist på tabellen.

– Vi er ikke med fra start, og det virker som om vi ikke tror vi må ta ut maks fra start. Det overrasker meg, sier Lørenskog-trener Atle Olsen.

Og det ble bare verre for laget til Olsen. Halvveis ut i andre periode ledet gjestene fra Oslo 4-0.

Rett før slutt i perioden fikk hjemmelaget sin redusering ved Stian Rogert Kristiansen etter flott forarbeid av Christian Thygesen.

– Vi fikk en viktig mulighet til å komme tilbake i kampen. Vi snakket om i pausen at hvis vi scoret ett mål hvert femte minutt i siste periode, uten å slippe inn flere mål, ville vi klare dette. Da sneik det seg inn en følelse av at dette skal vi ta, sier Thygesen.

Men på tross av at Lørenskog virkelig kjørte over M/S i den siste perioden. Et M/S-lag som har kollapset i siste periode flere ganger i år. Lørenskog vant skuddstatistikken 22-8 i siste periode.

Men det hjalp ikke da de bare fikk pucken i nettet to ganger.

– Vi må være hundre prosent fra start. I dag var vi langt fra hverandre og vi fikk store strekker i laget. Dette holdt ikke mål, sier Thygesen.

Artikkeltags