Strømmen startet kampen litt usikkert, mens det var bortelaget Korsvoll som hadde den første sjansen. Men Strømmen voknet i tide og etter straffemålet til Sigurd Dalen så de seg aldri tilbake. De grå-røde spilte til tider storartet fotball og underholdt de frammøtte på Strømmen stadion.

Dabbet av i 2. omgang

De siste 45 minuttene var ikke av like bra kvalitet, men Strømmen gjorde jobben og trygget seieren inn med 2-0 scoringen til Thomas Melby. Hjemmelaget hadde flere muligheter til å pynte på resultatet yttligere, men det ble med Dalen og Melbys nettkjenninger.

Uavgjort for Turn

Eidsvold Turn gjestet Sarpsborg for et vanskelig borteoppgjør. Men det var Turn som scoret det første målet ved Tommy Sand. Noen langvarig jubel ble det likevel ikke, for i løpet av fire minutter hadde hjemmelaget snudd det til sin fordel og ledet 2-1. Kampen skiftet karrakter i 2. omgang da det var Turn som var det ledende laget og etter at Kristian Skogsrud scoret på straffe ble det virkelig morsomt. Hjemmelaget fikk også en mann utvist og mot slutten var det kun ett lag på bane. Gjestene hadde fortjent å få med seg mer enn ett poeng hjem til Eidsvold, men slik ble det ikke.

Se 2. divisjonstabellene her!