(Skedsmo-Senja 0-3). I duellen mellom Skedsmo og Senja på nedre del av 2. divisjon-tabellen, var det gjestene fra nord som trakk det lengste strået.

Etter en jevnspilt 1. omgang tok kampen fyr i det 37. minutt.

Først fikk Senja straffespark, som kaptein Jonathan Barlow forsøkte å sette sikkert til sitt høyre hjørnet. Der lå Skedsmo-keeper Kristian Røsnes Hansen og plukket ballen.

Minuttet senere skulle Skedsmo-midtstopperen klarere ballen unna egen boks, men der sto Krister Flytøren i veien, og ballen gikk i en bue over Røsnes Hansen og i mål.

VI FULGTE KAMPEN LIVE HER!

Tafatt hjemmelag

Hjemmelaget sleit med å produsere de store sjansene, og gjestene som før kampen lå under Skedsmo på tabellen hadde god kontroll på hjemmelaget.

På nesten åpent mål klarte verken ikke Nicklas Amundsen eller Robbin Isaksen å score i den første omgangen. Og det ville seg heller ikke resten av kampen for hjemmelaget.

LES KAMPREFERAT HER!

Venter på hjemmeseier

I Skedsmos første sesong i 2. divisjon, står de fremdeles uten hjemmeseier, og ligger på plassen rett over nedrykksstreken for øyeblikket.

Skedsmo-trener Svein Pettersen er tydelig misfornøyd med hva hans gutter viste.

– De gjorde absolutt ingenting av det vi ble enige om å gjøre i pausen. Da går det sånn her, og jeg er meget skuffet, sier Pettersen.

Laget hans ble gang etter gang stoppet på midten, før Senja kontret mot hvittrøyene.

– Vi ble enige om å holde bredde, men klumpet oss sammen i midten. Da sliter vi med å slå et lag jeg fremdeles mener vi er bedre enn, forteller Pettersen.

Neste kamp for Skedsmo-laget er borte mot høytflyvende Levanger 1. juni.