– Føler jeg ødelegger litt for gutta

Martin Rosenkilde forsøkte å stoppe Tommy Høiland, som var på vei igjennom. Det endte med straffe og rødt kort. FOTO: KENT SKIBSTAD/SCANPIX

Martin Rosenkilde forsøkte å stoppe Tommy Høiland, som var på vei igjennom. Det endte med straffe og rødt kort. FOTO: KENT SKIBSTAD/SCANPIX

Artikkelen er over 5 år gammel

(Sandnes Ulf-Ull/Kisa 3-1). Martin Rosenkilde sendte Ull/Kisa i ledelsen borte mot Sandnes Ulf, men kort tid etterpå laget han straffe og pådro seg rødt kort.

DEL

Ull/Kisa hadde et håpløst utgangspunkt foran returoppgjøret mot Sandnes Ulf, etter 0-4-tapet hjemme i den første kvalifiseringskampen.

Og det ble ikke bedre av at laget fra Ullensaker måtte spille store deler av returoppgjøret med ti mann.

– Gutta var gira

Martin Rosenkilde forsøkte å stoppe Tommy Høiland, som var på vei igjennom. Det endte med straffe og rødt kort.

Se straffesituasjonen her!

– Når jeg ender opp med rødt kort så tidlig, føler jeg litt at jeg ødelegger for gutta, sier Rosenkilde.

Han legger ikke skjul på at det var en klar felling, og en riktig utvisning.

– Men det var synd, for gutta var gira på å gjøre en kjempeinnsats, og jeg følte det fungerte veldig bra. Vi hadde bra kontroll på kampen, sier Rosenkilde.


Se målene her

Sandnes Ulf - Ullensaker/Kisa 0-1 (Rosenkilde)

Sandnes Ulf - Ullensaker/Kisa 1-1 (Høiland)

Sandnes Ulf - Ullensaker/Kisa 2-1 (Gytkjær str.)

Sandnes Ulf - Ullensaker/Kisa 3-1 (Gytkjær str.)

Sammendrag, Sandnes Ulf - Ullensaker/Kisa 3-1

Keeperen tar ansvaret

Han var selv med på å gi Ull/Kisa en fantastisk start på kampen. Like etter kvarteret av kampen var gått, gikk Rosenkilde opp på et hjørnespark og stanget gjestene i ledelsen.

– Det er alltid morsomt å score. Men jeg gjør et dumt valg etterpå. Jeg gir Høiland mulighet til å gjøre det han er veldig god til, og da blir det straffe, sier han.

Keeper Arnold Origi tar på sin side fullt ansvar for situasjonen hvor Rosenkilde fikk rødt kort. Origi fikk et tilbakespill og skulle spille langt ut, men ballen endte i beina til Høiland.

– Det var dårlig konsentrasjon, jeg er lei meg for at jeg satte laget i en slik situasjon. Dette er den dårligste kampen jeg har spilt for Ull/Kisa, sier keeperen, som er høyaktuell for LSK.

Trenere roser spillerne

Ull/Kisa-trener Arne Erlandsen deppet ikke etter tapet. Han roset guttene sine for en fantastisk bra kamp.

– Vi har spilt fem kamper på 13 dager. Vi avslutter med en fin kamp, vi spiller veldig godt. Og hadde vi vært elleve mann, hadde vi vunnet kampen, sier Erlandsen.

Truls Jørstad mener sammenlagtresultatet 7-1 ikke gir et riktig bilde av de to kvalifiseringskampene.

– Vi har gjort en fantastisk sesong. Selv om resultatet i disse to kampene så ganske stygt ut, synes jeg ikke det gjenspeiler alt som skjedde ute på banen.

Kun ti på kontrakt

Inkludert nykommer Stanley Ihugba fra Sarpsborg, har Ull/Kisa per i dag kun ti spillere på kontrakt foran neste sesong. Det betyr at flere av de sentrale spillerne ikke har skrevet under ny kontrakt. To av dem er Kim Holmen og Tom Kristoffersen.

– Jeg har pratet med Ull/Kisa, men kommer ikke til å bestemme meg ennå. Det er også flere klubber inne i bildet, men først må jeg bestemme meg for om jeg i det hele tatt ønsker å spille fotball neste sesong, sier Kristoffersen.

Kim Holmen ble flyttet ned på uvant posisjon på høyrebacken i Sandnes, en utfordring han løste bra. Men hurtigtoget tror dette ble hans siste kamp for Ull/Kisa

– Klubben har ikke tatt kontakt med meg med tanke på neste år, det tar jeg som et signal på at de ikke ønsker å ha meg med videre.

Artikkeltags