Fjernet som Lørenskog-trener

TILBYS ANDRE OPPGAVER: Lørenskog-trener Knut Jørgen Stubdal vil få tilbudt andre oppgaver i klubben etter å ha blitt fjernet som trener for Lørenskogs eliteserielag. 
ARKIVFOTO: MARTIN HOLTERHUSET

TILBYS ANDRE OPPGAVER: Lørenskog-trener Knut Jørgen Stubdal vil få tilbudt andre oppgaver i klubben etter å ha blitt fjernet som trener for Lørenskogs eliteserielag. ARKIVFOTO: MARTIN HOLTERHUSET

Artikkelen er over 7 år gammel

Lørenskog-trener Knut Jørgen Stubdal fikk beskjed etter ettermiddagens trening i Lørenskog ishall om at han ikke lenger er ansvarlig for Lørenskogs eliteserielag.

DEL

Avgjørelsen kom etter en rekke svake resultater den siste tiden, men det hele toppet seg da romerikingene tapte 8-2 mot erkerivalen Vålerenga lørdag.

– Knut Jørgen har gjort det han kan, men han har ikke lederegenskapene til å være hovedtrener for Lørenskog, sier sportssjef Atle Olsen til rb.no.

Olsen avkrefter at treneren er sparket. Isteden vil Stubdal bli tilbudt andre roller i klubben.

– Han kommer til å få noen forslag fra oss. Blant annet rundt et skoleprosjekt, og vi ønsker han også som sportslig leder for vår yngres avdeling, sier sportssjefen.

– Er dette for å unngå en betydelig etterbetaling av lønn siden han har igjen over to og et halvt år av sin kontrakt?

– Nei, dette er jobber som det lå i planene at han skulle inn i løpet av tiden sin i Lørenskog. Nå har vi bare sett oss nødt til å framskynde det, sier Olsen.

Sportssjefen vil ikke kommentere om hvorvidt man er i dialog med Stubdals etterfølger. Lørenskogs neste kamp er borte mot Lillehammer torsdag. Der utelukker ikke Olsen at han selv vil lede laget fra spillerboksen.

– Det kan skje, men det er ikke noe som vil vare over lang tid. Jeg kommer til å fortsette som sportssjef i Lørenskog over den nye hovedtreneren, sier Olsen.

Artikkeltags