Gå til sidens hovedinnhold

Fjernet som Lørenskog-trener

Artikkelen er over 10 år gammel

Lørenskog-trener Knut Jørgen Stubdal fikk beskjed etter ettermiddagens trening i Lørenskog ishall om at han ikke lenger er ansvarlig for Lørenskogs eliteserielag.

Avgjørelsen kom etter en rekke svake resultater den siste tiden, men det hele toppet seg da romerikingene tapte 8-2 mot erkerivalen Vålerenga lørdag.

– Knut Jørgen har gjort det han kan, men han har ikke lederegenskapene til å være hovedtrener for Lørenskog, sier sportssjef Atle Olsen til rb.no.

Olsen avkrefter at treneren er sparket. Isteden vil Stubdal bli tilbudt andre roller i klubben.

– Han kommer til å få noen forslag fra oss. Blant annet rundt et skoleprosjekt, og vi ønsker han også som sportslig leder for vår yngres avdeling, sier sportssjefen.

– Er dette for å unngå en betydelig etterbetaling av lønn siden han har igjen over to og et halvt år av sin kontrakt?

– Nei, dette er jobber som det lå i planene at han skulle inn i løpet av tiden sin i Lørenskog. Nå har vi bare sett oss nødt til å framskynde det, sier Olsen.

Sportssjefen vil ikke kommentere om hvorvidt man er i dialog med Stubdals etterfølger. Lørenskogs neste kamp er borte mot Lillehammer torsdag. Der utelukker ikke Olsen at han selv vil lede laget fra spillerboksen.

– Det kan skje, men det er ikke noe som vil vare over lang tid. Jeg kommer til å fortsette som sportssjef i Lørenskog over den nye hovedtreneren, sier Olsen.