Fikk lønn for strevet

STOLT: Stine Nyjordet fra Gjerdrum viser fram pokalene etter helgens fitnesskonkurranse. Nå er forberedelsene i gang foran NM om to uker. foto: Stine C. granlund

STOLT: Stine Nyjordet fra Gjerdrum viser fram pokalene etter helgens fitnesskonkurranse. Nå er forberedelsene i gang foran NM om to uker. foto: Stine C. granlund

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Etter et halvt år på streng diett og masse trening fikk Stine Nyjordet endelig noe igjen for strevet.

DEL

Det var små glitrende bikinier, og brune menn og kvinner som sto på scenen under helgens fitnesskonkurranse, NorwayOpen, i Fredrikstad.

Der debuterte også ei jente fra Gjerdrum, Stine Nyjordet.

Bikini fitness

Hun deltok i klassen bikini fitness +169cm, og kjente godt på nervene før hun gikk på scenen.

– Jeg var litt nervøs, og hadde ikke lyst da jeg gikk opp trappa til scenen. Men så bestemte jeg bare for at dette skulle jeg klare, sier Nyjordet.

Bikinifitness er en konkurranse hvor utøverne står i små bikinier og høye hæler på scenen, og viser fram de musklene og kroppene de har jobbet hardt for å få.

2. plass og 4. plass

Nyjordet valgte å stille i to klasser, både debutant klassen og senior klassen. Etter første konkurransedag gikk hun videre til finalen i begge klassene. Det endte med en andre plass i debutant klassen og fjerde plass i senior klassen.

– Nå er jeg så utrolig stolt over det jeg har gjort, og dette gir virkelig mersmak, sier en fornøyd Nyjordet etter finalen.

Men det blir ingen stor seiersfest, for allerede om to uker skal hun delta i Norgesmesterskapet.

– Aller helst har jeg lyst på en brødskive med gulost, men det blir tilbake på diett og full fokus mot neste konkurranse, sier Nyjordet.

Streng diett

Det må mye forberedelser til før man kan delta i en slik konkurranse. Det er mye hard trening og harde dietter som ligger bak det som blir vist fra scenen. Det siste halv året har Nyjordet levd på en streng diett.

– Det blir mye kylling de siste ukene før konkurranse, men det er verdt det når jeg ser resultatet, sier Nyjordet.

Deltakerne er brune etter flere lag med spesial brunkrem som gjør at de synes ekstra godt på scenen når det sterke lyset kommer på.

Lag på lag

– Jeg fikk på et lag i går kveld, men i dag på selve konkurranse dagen er det gjerne to til tre lag til for å få riktig farge, sier Nyjordet.

Jentene som står på scenen har spesialtilpassede bikinier. Dette er for at de skal sitte riktig etter kroppen.

Sjekk ut disse treningstipsene fra RBs treningsekspert, Marianne Aas Krog:

Treningstips 1 – push up!

Treningstips 2 – lår og rumpe!

Treningstips 3 – for skiløperen!

Artikkeltags